«Εξαιρετικό μπάσκετ από τον Φεβρουάριο και μετά»

Από paok24.com: Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, μίλησε για την πρόκριση επί της ΑΕΚ, για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, για τα πλάνα ενόψει της επόμενης σεζόν, για τον Απόλλωνα Τσόχλα αλλά και για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό που έρχονται.
Πηγή: paok24.com
«Εξαιρετικό μπάσκετ από τον Φεβρουάριο και μετά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την είσοδο στην τετράδα και την πρόκριση στους ημιτελικούς:
«Προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση η είσοδος της ομάδας στην τετράδα μετά από δύο χρόνια αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο έγινε και κόντρα στον αντίπαλο με τον οποίο έγινε. Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ από τον Φεβρουάριο και μετά. Μέσα στο γήπεδο βλέπουμε, σε πολύ μεγάλο βαθμό, να γίνονται τα πράγματα που είχαμε στο μυαλό μας, εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και αν είναι αυτή που είχε στο μυαλό του, όταν η ομάδα συμφωνούσε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, πέρσι το Μάιο:
«Οι αλλαγές πάντα γίνονται με σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση ουσιαστικά, να φτάσεις ψηλότερα, όπως γίνεται, και να να βελτιωθείς ποιοτικά. Το μπάσκετ είναι θέαμα, το οποίο πρέπει να προσφέρεις στους φιλάθλους και νομίζω ο ΠΑΟΚ το προσφέρει αυτό απλόχερα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμη ομάδα για τη νέα σεζόν:
«Το εύκολο είναι να πούμε ναι, γιατί είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι και αυτοί είναι ευχαριστημένοι από το κλαμπ αλλά εδώ μπαίνουν και άλλες διαδικασίες. Υπάρχουν συμβόλαια και προσφορές... Εμείς θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο, στο ξεκίνημα της χρονιάς να έχουμε όσο το δυνατόν παρόντα τα θετικά στοιχεία, όπως πρόσωπα, αλλά και καταστάσεις. Τρόπος παιχνιδιού, νοοτροπία και κλίμα που είναι πολύ σημαντικό. Θα κάνουμε νια μεγάλη προσπάθεια. Ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο, οι μάνατζερ έχουν τις δικές τους σκέψεις για τους αθλητές. Όμως και θέλουμε και είμαστε σε θέση να καταφέρουμε πολλά από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας».

Για το σοβαρό τραυματισμό του Απόλλωνα Τσόχλα:
«Ο Απόλλων είναι από το πιο σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Όποιος δε ζει σε αυτή την ομάδα, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης αυτός για εμάς. Είχαμε αυτή την ατυχία... Οτιδήποτε χρειαστεί να γίνει, θα γίνει. Θα τον υποστηρίξουμε 100% με κάθε τρόπο. Θα εξακολουθήσει φυσικά να είναι μέλος της ομάδας, έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Ο Απόλλων θα είναι δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι γρήγορα και υγιής κοντά μας».

Για το αν τρομάζει τον ΠΑΟΚ η αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού:
«Δεν τρομάζει καθόλου. Κι εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Γνωρίζουμε τι σημαίνει για εμάς ένας πλήρης, ξεκούραστος και
παθιασμένος Παναθηναϊκός. Φέτος έχασε το Κύπελλο, έμεινε εκτός Final Four της Euroleague. Έχει τεράστια ποιότητα, έναν κορυφαίο προπονητή και τεράστιο κίνητρο, όχι απλά να κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά να το κατακτήσει εμφατικά. Από την άλλη πλευρά, εμείς έχουμε την απόλυτη πεποίθηση ότι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε ότι μας αξίζει από αυτή τη σειρά. Έχουμε δυνατότητες να αμφισβητήσουμε κάποια πράγματα από τον Παναθηναϊκό».

Για αυτά που δίδαξε ο ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ στη μεταξύ τους σειρά:
«Χαρακτήρα! Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά πολλές φορές, η ΑΕΚ επανήλθε πολλές φορές κι αυτό δεν κατάφερε ποτέ να πτοήσει το φρόνημα της ομάδας. Γι' αυτό επιλέγω το χαρακτήρα».

Διαβάστε ακόμη...