Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σταντάρ Λιέγης, γιατί «πανηγυρίζει» ο ΠΑΟΚ

Πως και γιατί ευνοείται ο Δικέφαλος από την έξοδο της Σταντάρ στο Τσάμπιονς Λιγκ
Πηγή: metrosport.gr
Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σταντάρ Λιέγης, γιατί «πανηγυρίζει» ο ΠΑΟΚ

Το δεύτερο εισιτήριο του Βελγίου για το Τσάμπιος Λιγκ εξασφάλισε πριν λίγο η Σταντάρ Λιέγης, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σαρλερουά. Αντίθετα η Άντερλεχτ που κι αυτή βρισκόταν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, ηττήθηκε στην έδρας με 1-2 από τη Γάνδη.

Αυτή η εξέλιξη ευνοεί έμμεσα τον ΠΑΟΚ, αφού σε περίπτωση που ο Δικέφαλος περάσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, θα βρεθεί και επίσημα πλέον στους ισχυρούς της επόμενης φάσης των προκριματικών.

Όπως είχε αναφέρει το metrosport.gr , οι ασπρόμαυροι περίμεναν εναγωνίως αυτή την εξέλιξη, καθώς η Άντερλεχτ ήταν η μοναδική ομάδα που με την είσοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορούσε να τον «εκθρονίσει» από τους ισχυρούς του 3ου προκριματικού γύρου.

Έτσι, αν οι ασπρόμαυροι καταφέρουν να προκριθούν εις βάρος του Άγιαξ ή της Βασιλείας, τότε θα βρίσκονται με κάθε επισημότητα στους ισχυρούς της επόμενης φάσης, έχοντας σαν πιθανούς αντιπάλους τις Σταντάρ Λιέγης, Φενέρμπαχτσε, Σπαρτάκ Μόσχας και τη δευτεραθλήτρια της Τσεχίας, με την Σλάβια Πράγας να είναι το φαβορί για την εξασφάλιση αυτής της θέσης.

Διαβάστε ακόμη...