Κρήτη σε… ρυθμούς ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τον ΠΑΟΚ, ταυτόχρονα όμως ήταν και ο τελευταίος αγώνας της σεζόν για τους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: inpaok.com
Κρήτη σε… ρυθμούς ΠΑΟΚ

Πέρασαν μεγάλες αλλά και δύσκολες στιγμές και στο τέλος έδειξαν για ακόμα μια φορά σε όλη την Ελλάδα, αυτό που ήδη ήξερε, πως είναι οι καλύτεροι και πως άξιζαν το νταμπλ.

Πλέον, για τους παίκτες του Δικεφάλου ήρθε η περίοδος της ξεκούρασης και της χαλάρωσης, κάτι που δικαιούνται απόλυτα, μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο προορισμός που έχουν επιλέξει πολλοί από τους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι η Κρήτη, με τη μεγαλόνησο να κινείται ήδη σε...ρυθμούς ΠΑΟΚ.

Την αρχή έκαναν οι Ρόμπερτ Μακ και Ζοσέ Μαουρίσιο που πέρασαν τις διακοπές τους παρέα και μαζί με τις γυναίκες τους, ενώ τη... σκυτάλη πήρε η γνωστή τετράδα και ο λόγος για τους Δημήτρη Πέλκα, Ευθύμη Κουλούρη, Δημήτρη Λημνιό και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Οι τέσσερις φίλοι και συμπαίκτες βρίσκονται στο Ρέθυμνο, όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί, ενώ θυμίζουμε πως και τα Χριστούγεννα ταξίδεψαν παρέα στη Μαδρίτη, όπου παρακολούθησαν το clasico μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Τέλος, να σημειώσουμε πως και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες για την Κρήτη και συγκεκριμένα για την περιοχή των Χανίων, επομένως το πανέμορφο νησί υποδέχεται τους πραγματικούς νταμπλούχους Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...