Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Ερνάνι! (vids)

Από metrosport.gr: Ποιός είναι ο 24χρονος βραζιλιάνος μέσος που εξετάζεται από το Δικέφαλο και ποιος ο ρόλος του Μιρτσέα Λουτσέσκου
Πηγή: metrosport.gr
Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Ερνάνι! (vids)

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρει πολύ τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασπρόμαυροι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου Ερνάνι, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Ζενίτ και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σεντ Ετιέν.

Μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο ρόλος του Μιρτσέα Λουτσέσκου σ' αυτή τη μεταγραφή, καθώς ήταν αυτός που είχε ανάψει το πράσινο για τον ερχομό του στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, με τον πολύπειρο προπονητή να μπορεί να έχει και πάλι ρόλο διαμεσολαβητή, όπως έκανε και στην περίπτωση του Μαουρίσιο πέρυσι

Στη θητεία του πατέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Ζενίτ, ο Ερνάνι πήρε αρκετές ευκαιρίες, ενώ έπειτα από τη φυγή του, την πόρτα της εξόδου είδε και ο Βραζιλιάνος μέσος.

Τη φετινή χρονιά ο Ερνάνι έχει 19 συμμετοχές με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν, έχοντας πετύχει παράλληλα 4 τέρματα.

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη Λούκα Βιττορίνι ο οποίος δήλωσε: «Ο παίκτης μου θα επιστρέψει στην Ζενίτ, ωστόσο έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση καθώς αποτελεί ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο»

Ο 24χρονος παίκτης είναι κοντά στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς δεν είναι καθαρό εξάρι, ενώ αντίθετα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν box-to-box μέσος.

Δείτε τον Ερνάνι εν δράσει:

Διαβάστε ακόμη...