«Καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη τον Νοέμβρη…»

Από paok24.com: Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και ο χρόνος λειτουργεί προς όφελος της.
Πηγή: paok24.com
«Καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη τον Νοέμβρη…»

«Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην καλή μας επιθετική λειτουργία. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για πολλά ελεύθερα σουτ, ήμασταν σε πολύ καλή μέρα στα τρίποντα και εκμεταλλευτήκαμε τα πλεονεκτήματα που δημιουργήσαμε» είπε για τη χθεσινή νίκη, ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή αλλαγή της ομάδας, στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Είμαστε μια καλή ομάδα, το βλέπουμε στις προπονήσεις, δεν περιμένουμε μόνο τους αγώνες. Δουλεύουμε σκληρά και ο χρόνος λειτουργεί προς όφελός μας. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη από τον Νοέμβρη...» απάντησε ο Χρυσικόπουλος, ο οποίος στο τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τους ημιτελικούς που έρχονται με τον Παναθηναϊκό.

«Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να προετοιμαστούμε για τον Προμηθέα, που έδειξε όλη τη χρονιά, όπως και κόντρα στο Λαύριο, πόσο καλή ομάδα είναι» δήλωσε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...