Τι συμβαίνει με Βέρνμπλουμ, Γιόχανσον

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει σουηδική λύση για τον χώρο του κέντρου - Ποια τα δεδομένα στις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών
Πηγή: metrosport.gr
Τι συμβαίνει με Βέρνμπλουμ, Γιόχανσον

Μια θέση στο χώρο του κέντρου για τον ΠΑΟΚ, δύο υποψήφιοι από τη Σουηδία. Ο λόγος για τους Γιάκομπ Γιόχανσον και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται από τον Σουηδό ατζέντη Πάτρικ Μορκ με τον οποίο ο Δικέφαλος έχει ανοίξει συζητήσεις.

Για τον πρώτο, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε όμως για την ώρα ο παίκτης δείχνει να έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο δε Βέρνμπλουμ μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωσή του αφού χτύπησε την πόρτα του παίκτη και τον περασμένο Ιανουάριο. Ομως ο υψηλόσωμος μέσος αμείβεται από τους Μοσχοβίτες με 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και ομάδες όπως η Ζενίτ και η Λοκομοτίβ Μόσχας εμφανίζονται πρόθυμες να του τα προσφέρουν. Ομως ο 31χρονος άσος θέλει να φύγει από τη Ρωσία και δεν δείχνει να συγκινείται από το ενδιαφέρον των άλλων ρωσικών ομάδων για αυτόν.

Εκτός όμως από τις ρωσικές ομάδες, τον διεθνή Σουηδό τσεκάρουν και η Αϊντχόβεν όπως και ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα, ήτοι από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία.

Τη φετινή σεζόν ο Βέρνμπλουμ έχει 37 ματς, 8 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ΤΣΣΚΑ και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον παρτενέρ του Μαουρίσιο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η απόκτησή του είναι δύσκολη υπόθεση με τόσο υψηλό ανταγωνισμό. Ωστόσο ας περιμένουμε τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...