«Όλα για να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Για τον εξάμηνο δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και την δική του επόμενη μέρα μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Πηγή: thessports.gr
«Όλα για να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

“Ευχαριστώ όλους στον Παναθηναϊκό που με βοήθησαν καθώς όλοι ήταν άψογοι . “Βράχος” και δεύτερος πατέρας για όλους μας ο Ουζουνίδης, αλλά κι όλο το τημ οι οποίοι ζούσαν με την καθημερινή αγωνία των χρημάτων.Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και με χαρά μαθαίνω, πως βρίσκει λύσεις στα εξωαγωνιστικά του ζητήματα. Ο Ουζουνίδης με στήριξε αγωνιστικά και τον ευχαριστώ δημοσιά”

Για τον ΠΑΟΚ τόνισε.”Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ υγιής για να διεκδικήσω μια θέση στο ρόστερ .Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες όμως θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου.Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει κάθε μέρα ως οργανισμός κι ως ομάδα και πλέον όλα κινούνται σε υψηλούς ρυθμούς”.

Τέλος για την έκβαση των δυο τίτλων επεσήμανε.
“Ο ΠΑΟΚ έπαιξε την καλύτερη μπάλα συνολικά κι αυτό το ομολογούν άπαντες. Έχασε άδικα το πρωτάθλημα, αφού οι ποινές ήταν πολύ μεγάλες.Κατακτώντας άνετα το Κύπελλο έδειξε την αναμφισβήτητη αξία του”.

Τέλος ο 23χρονος άσσος ,δεν έκρυψε την ικανοποίηση του που ζει από μέσα την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ,δήλωσε άτυχος για την απουσία του πέρσι και φέτος στους τελικούς Κυπέλλου,ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του στην περίπτωση που μετά την Ελπίδων κληθεί και στην Εθνική Ανδρών αποκαλύπτοντας το πραγματικό ενδιαφέρον του Σκίμπε πριν τον τραυματισμό του.

Διαβάστε ακόμη...