A+ A A-

Πόσους μείον θέλετε, αρκεί να το βουλώσετε

Από sdna.gr: Ο Ολυμπιακός θέλει να έχουμε κι άλλους βαθμούς μείον και η αντικειμενική δημοσιογραφία θεωρεί άστοχη την δήλωση Λουτσέσκου. Άλλη μία μέρα στη δουλειά για εμάς, λοιπόν. 

Καταγγελία λέει κάνει ο Ολυμπιακός στον αθλητικό εισαγγελέα για τα όσα έγιναν στον τελικό και ζητά την τιμωρία των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτόν. Αν δεν κάνω λάθος, ο αθλητικός εισαγγελέας είναι αυτός που δεν κάλεσε τον Μιραλάς που έδειξε τους όρχεις του, σηκώνοντας τα χέρια του τόσο ψηλά για να τα κατευθύνει εκεί, με αποτέλεσμα να πάθει εξάρθρωση ωμοπλάτης.

Είναι αυτός που έκανε διαχωρισμό όρχεων νότου και βορρά, αφού αυτά του Δημήτρη Πέλκα τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές.

Δεν ξέρω αν οι όρχεις μας είναι άλλης ποιότητας από του Μιραλάς, αν είναι πιο τρομακτικά δηλαδή από τους Βέλγικους, αν σοκάρεται η κοινή γνώμη, αν δεν τα είχε ξυρίσει ο Δημητράκης, όμως κάποτε θα πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος την διαφορά.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά στη στόχευση. Ο Δημητράκης τους έδειξε στον πάγκο της ομάδας του, ο Μιραλάς σε κερκίδα αντίπαλων οπαδών. Μπορεί στη περίπτωση του Δημητράκη να χρεώνεται τον περιορισμό που προκύπτει μέσα από την ξεκάθαρη στόχευση, ενώ σε αυτή του Μιραλάς να θεωρείται πως είναι κοινωνικό αγαθό που τα δείχνει παντού.

Από την άλλη βέβαια μπορεί να έκρινε ο αθλητικός εισαγγελέας πως στη περίπτωση Πέλκα την ενέργεια την έκανε ποδοσφαιριστής, ενώ στου Μιραλάς πρώην ποδοσφαιριστής. Αν μου πούνε αυτό, το δέχομαι.

Εγώ προτείνω να καλέσει τον Ολυμπιακό ο αθλητικός εισαγγελέας τώρα που είναι καλοκαιράκι και να τον συμμαζέψει λίγο. Το κλίμα έντασης δημιουργήθηκε από την ομάδα του Πειραιά 100% και έφτασε στην ημέρα του τελικού που πραγματικά δεν συνέβη τίποτα από αυτά που περιμέναμε. Ούτε στον Παπά θα έπρεπε να γράφει ως τίτλο η Έκθεση των παρατηρητών.

Από την άλλη βέβαια, έχω να κάνω μία πρόταση. Να μας πει ο Ολυμπιακός πόσους βαθμούς μείον θέλει να έχουμε του χρόνου και εμείς να κάνουμε κάποια συγκεκριμένα αιτήματα.

Πρώτον, να μη μιλήσει καθόλου ο κυρ Σάββας ολόκληρη τη σεζόν. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, αλλά για να πάρεις ένα πλεονέκτημα πρέπει να δώσεις κάτι.

Αυτή η αγωνία όταν μιλάει ο κυρ Σάββας, δεν παλεύεται. Δεν ξέρουμε ποτέ αν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Τεράστια αγωνία.

Δεύτερο αίτημα, είναι να μας παίξουν στη Τούμπα. Δηλαδή να ταξιδέψουν, να μπούνε στο γήπεδο και να παίξουν. Δεν είναι δύσκολο, απλά πρέπει να μιλήσει η ψυχή.

Τρίτο αίτημα, ούτε μισό δημοσίευμα για διαιτητή μέσα στη σεζόν. Ούτε στα δικά σας ΜΜΕ, ούτε από αυτούς που είναι στη λίστα πληρωμών, ούτε από τα blogspot που έχει εξειδίκευση στο θέμα. Μηδέν αναφορές. Ούτε λέξη.

Αν τηρηθούν αυτά, δέχομαι να χάσουμε άλλους έξι βαθμούς. Να πάω στο μείον οκτώ συνολικά και να ξεκινήσουμε. Έτσι ώστε να περάσω μία ήρεμη σεζόν που θα σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ ας κάνει δικό της ντιλ. Δεν μπορούμε να ντιλάρουμε μαζί της αυτή τη στιγμή.

Αφού ντιλάραμε με τον Ολυμπιακό, πάμε λίγο στην υπόθεση Λουτσέσκου. Ενοχλήθηκαν τα παιδιά μας τα αντικειμενικά που ακούμπησαν επιφανειακά τις καταγγελίες του Λάζαρου για απειλές, για τον παραλληλισμό με τη ναζιστική Γερμανία.

Η ακριβής δήλωση του Ρουμάνου στη χώρα του, είναι πως μας έκλεψαν το πρωτάθλημα με πρακτικές που μπορεί να θύμιζαν και ναζιστική Γερμανία.

Πετάχτηκαν οι ευαίσθητοι να δείξουν πόσο ενοχλήθηκαν. Άρχισαν να τσαλακώνουν το προφίλ του.

Εντάξει παιδιά μου, προφανώς και δεν είπε ο Λουτσέσκου πως μας έκλεψαν το πρωτάθλημα χρησιμοποιώντας όλη την γκάμα των πρακτικών της Ναζιστικής Γερμανίας. Εννοείται πως δεν μας έβαλαν σε θαλάμους αερίων, δεν μας μάζεψαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, δεν μας έκαναν σαπούνια.

Όμως κάποιες πρακτικές της Ναζιστικής Γερμανίας χρησιμοποιήθηκαν, κυρίως στο κομμάτι του Γκέμπελς.

Το να παρουσιάζεις μία εικονική πραγματικότητα, να επιβάλλεις στη μάζα το ψέμα και στο τέλος να απλώνεις δίχτυ προστασίας στους δικαστές έτσι ώστε να αποφασίσουν χωρίς κόστος αυτό που θέλεις, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αφήνει το επικοινωνιακό νταβατζιλίκι να αναπτύσσεται, έχει μία αύρα Γκέμπελς δε νομίζετε;

Με τις εβδομάδες να έχουν περάσει και το μυαλό μου να είναι γαλήνιο πλέον, κατέληξα στο συμπέρασμα πως το μπούλινγκ στους δικαστές δεν ήταν παρά ένα κίνητρο για να αποφασίσουν με μη νομικά κριτήρια για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.

Όταν λοιπόν έχω επικοινωνία και δικαιοσύνη σε συνεργασία, τότε ναι, ακολουθούνται πρακτικές ναζιστικής Γερμανίας. Όχι όλες, αλλά σίγουρα κάποιες.

Μια χαρά το είπε ο Λουτσέσκου, έχοντας και το ελαφρυντικό του θύματος που αναφέρεται στους κλέφτες του. Εκεί σηκώνει και μία μικρή υπερβολή έτσι ώστε να τους σπάσει τα νεύρα. Κάτι που θα κάνουμε όλοι μας, όλο το καλοκαίρι.

Είναι πολύ βολικό για τον κλέφτη να σταματήσουμε. Όμως πραγματικά αν το πιστεύει αυτό είναι γελασμένος.

Οι εποχές αλλάζουν, οι πρακτικές ωραιοποιούνται, απλά στο τέλος κατανοείς πως ο ακραίος φασισμός που βίωνε η κοινωνία της Γερμανίας της δεκαετίας του 30 και του 40, υπάρχει υπόγεια και σήμερα απλά σε άλλη μορφή.
Και ο στόχος δεν αφορά το πώς θα ψήσουμε τους απαίδευτους για να κατακτήσουν τον κόσμο, αλλά το πώς θα διασφαλίσουμε την κονόμα έναντι της όποιας αξιοκρατίας και ισονομίας. Έχοντας μαζί μας την κατευθυνόμενη μάζα.

Αν δεν βρίσκετε λοιπόν ομοιότητες της σημερινής κοινωνίας με αυτή της φασιστικής Γερμανίας, αλλάξτε πλευρό και συνεχίστε να κοιμάστε.

Εγώ περιμένω από τον Λουτσέσκου την επόμενη φορά που θα μιλήσει να εκνευρίσει ακόμα περισσότερο τους κλέφτες. Δεν ξέρω τι θα σκεφτεί, όμως του έχω εμπιστοσύνη τυφλή σε αυτό το θέμα.

Γιατί ο Λουτσέσκου είναι ένας από εμάς και έχει πιάσει ακριβώς το νόημα του πόσο βολικό είναι για τους κλέφτες το να το βουλώσουμε και να πάμε παρακάτω.

Και δεν θα το βουλώσουμε... Άλλοι πρέπει να το βουλώσουν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να έχουμε κι άλλους βαθμούς μείον και η αντικειμενική δημοσιογραφία θεωρεί άστοχη την δήλωση Λουτσέσκου. Άλλη μία μέρα στη δουλειά για εμάς, λοιπόν. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

 • Για τον ΠΑΟΚ
 • Για τους αντιπαλους
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Στα «Νομίκεια» ο ΠΑΟΚ

Στα «Νομίκεια» ο ΠΑΟΚ

23-09-2019 | paokvolley.gr

Ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα! (1984)

Ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα! (1984)

23-09-2019 | aspromavresistories.blogspot.com

Χάνει ΑΕΚ ο Μάτος

Χάνει ΑΕΚ ο Μάτος

22-09-2019 | inpaok.com

«Αστακός» η Τούμπα

«Αστακός» η Τούμπα

22-09-2019 | thessports.gr

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Γερμανός στο ΟΑΚΑ

Γερμανός στο ΟΑΚΑ

18-09-2019 | inpaok.com

Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.