Η ΠΑΕ δίπλα στους οπαδούς που δέχθηκαν επίθεση

Από metrosport.gr: Η δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της ΑΕΚ σε πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει και χειρότερη εξέλιξη.
Πηγή: metrosport.gr
Η ΠΑΕ δίπλα στους οπαδούς που δέχθηκαν επίθεση

Ευτυχώς, άπαντες γλίτωσαν (όχι και το αυτοκίνητο που κάηκε) με την ΠΑΕ να δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά ως όφειλε για να τους υποστηρίξει.

Ο εκ των νομικών του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης έφτασε άμεσα στο νοσοκομείο που είχαν μεταφερθεί οι οπαδοί και φρόντισε από το πρώτο λεπτό να τους προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια.

Αφού πρώτα υπήρξε ενημέρωση πως δεν κινδυνεύει η ζωή κάποιοι οπαδού που ήταν και το πιο σημαντικό, ενημέρωσε τους άτυχους φίλους του ΠΑΟΚ πως η ΠΑΕ θα αναλάβει τα έξοδα (αν προέκυπταν) για τη νοσηλεία, ενώ κάλυψε και την παραμονή τους σε ξενοδοχείο, τη διατροφή τους και την επιστροφή τους με το τρένο στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης καθησύχασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λέγοντάς τους, πως ακόμα και αν δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου τους, θα αναλάβει τα έξοδα η ΠΑΕ.

Το πιο σημαντικό ήταν φυσικά πως άρχισε άμεσα η προσπάθεια για την εύρεση των υπευθύνων της άνανδρης επίθεσης και εξελίξεις θα υπάρχουν επ' αυτού τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμη...