Το μήνυμα στον… Παπαδόπουλο

Από thessports.gr: Τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί μια φημολογία, που θέλει τον ΠΑΟΚ να ασχολείται με την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που θα γίνει από τον Αμβούργο, μετά τον υποβιβασμό του.
Πηγή: thessports.gr
Το μήνυμα στον… Παπαδόπουλο

"Μπράβο στον Αντρέ, έδειξε πέρσι πόσο πολύ ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ, εμείς θέλουμε παίκτες, που γουστάρουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ" έγραψε στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα προς την πλευρά του Παπαδόπουλου.

Προς το παρόν, άλλωστε, όχι μόνο δεν υπάρχει φωτιά, πίσω από τον καπνό, αλλά ούτε καν ένδειξη ότι ο Κυριάκος έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει και οι απαιτήσεις του να είναι ανάλογες.

Ο Κυριάκος έχει στο Αμβούργο ένα συμβόλαιο με περίπου 2.500.000 ευρώ καθαρά το χρόνο και ο μάνατζέρ του ψάχνει κάτι ανάλογο ή και καλύτερο στην αγορά.

Είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει κοντά στα 3.000.000 ευρώ καθαρά, που θα δελέαζαν τον διεθνή ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ελλάδα, συν φυσικά αυτά, που θέλει το Αμβούργο (η ρήτρα του είναι στα 6.500.000 ευρώ, αλλά διαπραγματεύεται). Τα λεφτά είναι ΠΑΡΑ πολλά, για μια ομάδα, που δεν έχει ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Όταν, λοιπόν, ο Γιώργος Σαββίδης έγραφε για παίκτες "που γουστάρουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ", μάλλον εννοούσε ότι αυτό πρέπει να το δείχνουν και στο κομμάτι, που αφορά το οικονομικό...

Διαβάστε ακόμη...