Τρεις του ΠΑΟΚ στην Εθνική

Από inpaok: Τη Δευτέρα (21/5) στην Κάρυστο είναι προγραμματισμένη να αρχίσει την προετοιμασία της η Εθνική Ελλάδος Ανδρών ενόψει των καλοκαιρινών της υποχρεώσεων στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν στην Ισπανία (22/6-1/7) και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Αύγουστο.
Πηγή: inpaok.com
Τρεις του ΠΑΟΚ στην Εθνική

Superleague: Εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & ελκυστικές αποδόσεις στο Stoiximan.gr!

Επίσης, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκινήσει στην Κάρυστο και θα ολοκληρωθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», πριν αναχωρήσει η «γαλανόλευκη» για την Ταραγόνα της Ισπανίας. Μάλιστα, στην Κάρυστο έχουν προγραμματιστεί και τρία φιλικά παιχνίδια απέναντι στην ομάδα της Τυνησίας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, επέλεξε τους 26 αθλητές που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Ντιμίτρι Τζούριτς και ο Μενέλαος Κοκκινάκης που αποκλείστηκε από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Τέλος, από την μεριά του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται οι δυο κεντρικοί, Παναγιώτης Πελεκούδας και Γιάννης Τακουρίδης, που αποτέλεσαν τους δυο βασικούς πυλώνες του Δικεφάλου με τις εξαιρετικές τους παρουσίες στο μπλοκ, αλλά και ο ακραίος του, ο MVP στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Αναλυτικά, η λίστα των παικτών ανά θέση:   

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ (Γκαλάτι), Οδυσσέας Αδάμ (Ηρακλής Χαλκίδας), Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός), Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Ακραίοι: Κώστας Καπετανίδης (Πήγασος Πολίχνης), Γιάννης Ρουμελιωτάκης (Ολυμπιακός), Κυριάκος Σπυριούνης (Εθνικός Πειραιώς), Ανέστης Δαλακούρας (Παμβοχαϊκός), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Νίκη Αιγινίου), Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ), Ανδρέας Φράγκος (Χιουντάι Σκαϊουόκερς), Θανάσης Πρωτοψάλτης (Φριντρισχάφεν), Φρίξος Κωτσάκης (Παμβοχαϊκός).

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός), Γιώργος Πεντίδης (Φοίνικας Σύρου), Γιώργος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Θοδωρής Βουλκίδης (Παμβοχαϊκός), Παρασκευάς Τσέλιος (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Πελεκούδας (ΠΑΟΚ).

Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός), Ηρακλής Παπαδόπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Τζιουμάκας (Καστελάνα).

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Φοίνικας Σύρου), Αντώνης Μπουράκης (Ηρακλής), Θεολόγος Δαρίδης (Ολυμπιακός).

Διαβάστε ακόμη...