«Πολύ καλή χρονιά η φετινή, του χρόνου να τα πάμε καλύτερα»

Από Metrosport.gr:Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας
Πηγή: metrosport.gr
«Πολύ καλή χρονιά η φετινή, του χρόνου να τα πάμε καλύτερα»

Ο Σλάτζαν Σπάσιτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για τη φετινή χρονιά που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, για την εικόνα της ομάδας, για τον Λουτσέσκου, ενώ τέλος αναφέρθηκε στους παίκτες που έκαναν φέτος τη διαφορά.

Αναλυτικά:

Για το αν ήταν πετυχημένη η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ: Σε κάθε περίπτωση ήταν μία πολύ καλή σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Κατακτήσαμε το Κύπελλο, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και το Πρωτάθλημα, αν δεν είχαν γίνει τα όσα έγιναν. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα φτάσουμε ακόμα πιο πάνω.

Για την εικόνα της ομάδας τη φετινή χρονιά: Ο ΠΑΟΚ φέτος έπαιξε σταθερά το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα, αλλά κλάπηκε στα χαρτιά. Στον αγώνα με την ΑΕΚ μας ακύρωσε κανονικό γκολ και αν είχαμε κερδίσει θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το Πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά του χρόνου με δύο-τρεις καλές μεταγραφές και αν κρατήσουμε το ρόστερ μας του χρόνου θα μπορέσουμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Ο κ. Σαββίδης μπορεί να μας φέρει το Πρωτάθλημα που έχουμε να το πάρουμε τόσα χρόνια.

Για το ποιοι ήταν οι παίκτες που έκαναν φέτος τη διαφορά: Σίγουρα υπήρχαν κάποιοι παίκτες που έκαναν τη διαφορά, ωστόσο η ομάδα λειτούργησε στο σύνολό της πάρα πολύ καλά. Συγκεκριμένοι οι Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Κάμπος, Βαρέλα, Μαλεζάς και Βιεϊρίνια βοήθησαν πάρα πολύ. Η ομάδα σίγουρα θέλει ενίσχυση και η διοίκηση ξέρει τι θα κάνει για την επόμενη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ φέτος έπαιξε πολύ καλά, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Σε κάποια παιχνίδια όμως έλειπαν οι παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά. Σίγουρα όμως δεν μπορεί να έχει μία ομάδα την ίδια εικόνα όλη τη χρονιά. Οι παίκτες έδειξαν καλό πρόσωπο και ήξεραν που βρίσκονται. Οι νέοι παίκτες προσαρμόστηκαν γρήγορα και ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις. Τη νέα χρονιά τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Για το ποια ομάδα θα διάλεγε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: Εγώ προσωπικά θέλω τον Άγιαξ. Η Βασιλεία είναι μία ομάδα που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο, ενώ έχει αποδείξει στο ευρωπαϊκό στερέωμα, ποια είναι. Έχουμε παίξει ξανά με τον Άγιαξ και έχουμε δείξει πως ήμασταν καλύτεροι. Πιστεύω ότι αν κληρωθούμε με τον Άγιαξ θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε. Νομίζω ότι μας ταιριάζει ο Άγιαξ. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τον περάσουμε.

Για τον Λουτσέσκου: Είναι πολύ καλό ότι θα μείνει και τη νέα χρονιά. Ήρθε σε μία ομάδα που δεν την ήξερε και δεν δούλεψε μαζί της από την αρχή. Ο ίδιος έδειξε καλά προσόντα, ενώ η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι έπαιζε καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας και του χρόνου θα τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη...