«Έχει μεγάλο θράσος η δικτατορία δύο ομάδων στην Ελλάδα»

Από sdna.gr: Ενοχλημένος από την... δικτατορία δυο ομάδων στην Ελλάδα δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος τόνισε πως δεν αρκεί στη χώρα μας να έχει κάποιος την καλύτερη ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα.
Πηγή: sdna.gr
«Έχει μεγάλο θράσος η δικτατορία δύο ομάδων στην Ελλάδα»

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σλοβακίας, μιλώντας και για την εμπειρία του από το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Σλοβάκος δήλωσε ενοχλημένος από την δικτατορία δυο ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα, έκανε λόγο για θράσος και δήλωσε έκπληκτος από τα όσα συνάντησε:

"Ο ΠΑΟΚ, είναι όπως η Σαχτάρ, έχει την φιλοδοξία να κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα. Θέλει να εδραιώσει το όνομα του στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο, δεν είναι αρκετό να έχει την καλύτερη ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα...

Από την εμπειρία μου στην Ελλάδα, έχω μείνει έκπληκτος από την... επίδραση που έχουν ορισμένοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο.

Δεν θέλω να μιλήσω για διαφθορά, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Είμαι ενοχλημένος από το τόσο μεγάλο θράσος που δείχνουν δικτατορικά 1-2 σύλλογοι στην Ελλάδα", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...