To… παράσημο του Λουτσέσκου

Από paok24.com: Ήρθε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα, καλούμενος να βάλει τάξη σε μία μπλεγμένη κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα.
Πηγή: paok24.com
To… παράσημο του Λουτσέσκου

Αυτό όχι μόνο δεν πτόησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά του έδωσε κίνητρο να δουλέψει σκληρά, με την εικόνα του «Δικεφάλου» ως η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να τον δικαιώνει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αν όλα κυλήσουν ομαλά βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις με τον ΠΑΟΚ, έχοντας πετύχει κάτι που κανείς προκάτοχος του δεν κατόρθωσε.

Ποιο ήταν αυτό; Να μακροημερεύσει στον ασπρόμαυρο πάγκο και να ξεκινήσει μία αγωνιστική περίοδο, έχοντας τελειώσει και την αμέσως προηγούμενη στην ομάδα.

To γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διατηρεί τον προπονητή του μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα ενόψει των υψηλών στόχων που θα έχει και τη νέα σεζόν.

Ο Λουτσέσκου, άλλωστε, είναι ο πρωτομάστορας των φετινών επιτυχιών του «Δικεφάλου», γνωρίζει την ομάδα του και με βάση και τις δηλώσεις του μπορεί στον κορμό που έχει δημιουργηθεί να προσθέσει 3-4 πολύ ποιοτικές πινελιές που θα κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε ακόμη...