«Τέσσερα εκατομμύρια μπορεί να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκεζ!»

Από sdna.gr: Σε... καυτό μεταγραφικό όνομα φαίνεται ότι εξελίσσεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκεζ, με την πιθανή μεταγραφή του να βάζει ζεστό... χρήμα στα ταμεία του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
«Τέσσερα εκατομμύρια μπορεί να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκεζ!»

Μπορεί το πρωτάθλημα της Τουρκίας να μην έχει ολοκληρωθεί και η Γαλατάσαράι να είναι φαβορί για το τρόπαιο, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος σύμφωνα με τούρκικες πηγές έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων (και κυρίως της Αγγλίας), με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μεταγραφή που μπορεί να φτάσει και τα 20 εκατομμύρια ευρώ. 

Δεδομένου ότι ο Δικέφαλος διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του 27χρονου παίκτη, ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να βάλει μέχρι και τέσσερα εκατομμύρια στα ταμεία της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, με την Γαλατασαράι να καρπώνεται ένα ποσό κοντά στα 15-16 εκατομμύρια.

Τα μεταγραφικά σενάρια είναι πολλά και διάφορα και ήδη στην "Τσιμ-Μπομ" έχουν βγάλει τα... κομπιουτεράκια προκειμένου να κοστολογήσουν τον παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...