Ο τελικός που «καίει» τον ΠΑΟΚ!

Από paok24: Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο στόχο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Ληγκ και φυσικά ενδιαφέρεται τα μέγιστα για τους πιθανούς αντιπάλους του, για τις ομάδες που μπορεί να βρει απέναντί του στους τρεις προκριματικούς γύρους.
Πηγή: paok24.com
Ο τελικός που «καίει» τον ΠΑΟΚ!

Η κατάσταση είναι σύνθετη, αλλά αύριο θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό.

Αύριο γίνεται ο τελικός του Europa League μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης-Μαρσέιγ. Αν το τρόπαιο κατακτήσει η Μαρσέιγ, κερδίζει θέση στο Τσάμπιονς Ληγκ και τότε όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται κατά μεγάλο ποσοστό στους δυνατούς τους τρίτου προκριματικού γύρου. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ θα κληρωθεί αρχικά με μία εκ των: Στουρμ Γκρατς, Σλάβια Πράγας, Φενέρμπαχτσε ή Μπασακσεχίρ.

Αν όμως το Europa League το κατακτήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε υπάρχει μπέρδεμα. Σε αυτό το ενδεχόμενο, η Ατλέτικο έχοντας κερδίσει θέση στο Champions League από τη χώρα της, θα δώσει μία απευθείας θέση στην χώρα που βρίσκεται στην 5η θέση της Ευρωπαϊκής κατάταξης. Αυτή είναι η Γαλλία. Άρα Τρίτη ομάδα των Γάλλων (μάλλον η Λυών) θα μπει κατευθείαν στους ομίλους. Η Γαλλία δεν θα βάλει άλλη ομάδα στα προκριματικά, κι έτσι θα αλλάξουν πολλά δεδομένα και πολλοί ισχυροί και ανίσχυροι στους προκριματικούς γύρους.

Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ανίσχυρος στον τρίτο προκριματικό (λιγότερες θα είναι πλέον οι ομάδες) και αυτόματα θα παίξει με μια εκ των Άγιαξ-Βασιλεία.

Η κλήρωση θα γίνει στις 19 Ιουνίου και οι αγώνες 24 ή 25 Ιουλίου και 31/7 ή 1/8.

Διαβάστε ακόμη...