Το όνομα του Μακ στο τραπέζι…

Η περίπτωση του Ρόμπερτ Μακ, θα απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Superleague: Εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & ελκυστικές αποδόσεις στο Stoiximan.gr! Όπως είναι γνωστό, ο διεθνής σλοβάκος ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε φέτος με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ από την Ζενίτ. Από paok24: Παρά την μέτρια χρονιά, υπάρχει καλή εικόνα για τον Μακ στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου που ωστόσο δεν έχει κάνει κάποια εισήγηση για την παραμονή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Το όνομα του Μακ στο τραπέζι…

Το θέμα άλλωστε δεν είναι απλό παρά την απόφαση της Ζενίτ να μειώσει το ποσό της ρήτρας σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θελήσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρώσοι μειώνουν κατά 50% τις απαιτήσεις του για τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα προ ημερών, σε επικοινωνία που είχαν με τους επιτελείς του Δικεφάλου. ενημέρωσαν πως σε περίπτωση που ο Δικέφαλος θέλει να αποκτήσει τον παίκτη, θα τον παραχωρήσουν με ποσό 2.000.000 ευρώ έναντι των 4.000.000 ευρώ που αναφέρονται ως ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψαν ΠΑΟΚ και Ζενίτ το περασμένο καλοκαίρι.

Η συζήτηση για τον Μακ θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες και θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα κλείσει πριν από το τέλος του Ιουνίου.

Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία με τον Ενρίκε που θα επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας καθώς ο δανεισμός του στην Καραμπάχ ολοκληρώνεται και στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις για το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ με τον Μακ.

Αν ο Λουτσέσκου κρίνει ότι ο Βραζιλιάνος έχει θέση στην ομάδα τότε η περίπτωση να επιστρέψει ο Μακ στην Τούμπα, πρέπει να θεωρείται απίθανη.

Αυτά προκύπτουν από τις πρώτες συζητήσεις της τεχνικής ηγεσίας με τον Λούμπος Μίχελ και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...