Υψηλοί προσκεκλημένοι για Ιβάν

Από thessports.gr: Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του επικεφαλής του Γαλλικού Ομίλου Terminal Link Φαρίντ Σαλέμ, που κρατά τα ηνία της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει τις τύχες του λιμανιού της πόλης.
Πηγή: thessports.gr
Υψηλοί προσκεκλημένοι για Ιβάν

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται η άφιξη του Λιβανέζου επικεφαλής του εν λόγω ομίλου μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με τις πληροφορίες να θέλουν τους δύο άνδρες να καταφθάνουν με ελικόπτερο.

Ο κ. Σαλέμ θα ηγηθεί του διοικητικού συμβουλίου της Terminal Link που θα πραγματοποιηθεί σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού στο λιμάνι της πόλης, ενώ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της Θεσσαλονίκης, ενόψει της έναρξης της επένδυσης στον ΟΛΘ, που έχει αναλάβει η κοινοπραξία των εταιρειών DIEP GmbH-Τerminal Link SAS και Βelterra Investments Ltd, συμφερόντων Σαββίδη.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Λιμανιού σήμερα το μεσημέρι από τις 14:30 έως τις 16:00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των ανθρώπων της TERMINAL LINK με τους φορείς της πόλης που αναμένεται άπαντες να δώσουν το παρών. Από το δήμο Θεσσαλονίκης θα είναι ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ενώ την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα εκπροσωπήσει ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας, καθώς ο Απ. Τζιτζικώστας βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Αργότερα μέσα στην ημέρα θα ακολουθήσει μια ιδιωτική ξενάγηση των υψηλόβαθμων στελεχών της κοινοπραξίας, όπου αναμένεται ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες θα περιλαμβάνει και βόλτα με το ελικόπτερο παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.

Τέλος, αύριο είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του ΔΣ της TERMINAL LINK.

Διαβάστε ακόμη...