Νέο συμβόλαιο για ΠΑΟΚ-Ραζβάν

Ραντεβού Σαββίδη-Λουτσέσκου για να κλείσει άμεσα το θέμα
Πηγή: metrosport.gr
Νέο συμβόλαιο για ΠΑΟΚ-Ραζβάν

Μετά την κούπα και τα καθιερωμένα επινίκια, στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να τρέξουν άμεσα τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη κίνηση είναι η σύναψη νέου συμβολαίου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και γι' αυτό τον λόγο υπήρχαν από χθες επαφές για να γίνει άμεσα ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει προφορικά εδώ και αρκετές μέρες, όπως είχε αποκαλύψει η «M», για να αναπροσαρμόσουν τους όρους και τη διάρκεια της συνεργασίας τους και πλέον ήρθε η ώρα να καθορίσουν τις λεπτομέρειες.

Από χθες έχουν αρχίσει οι επαφές του μεγαλομετόχου με τον προπονητή της ομάδας προκειμένου να κλειστεί το τελικό ραντεβού που θα οδηγήσει και στις υπογραφές του νέου συμβολαίου.

Με βάση τον προγραμματισμό του Λουτσέσκου, θα είναι στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Τετάρτη, οπότε θα αναχωρήσει για τις διακοπές του και γι΄ αυτό είναι πολύ πιθανό το θέμα να «κλείσει» μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Τη συγκεκριμένη εκτίμηση ενισχύουν και οι πληροφορίες ότι ο Σαββίδης θα παραμείνει για λίγες ακόμη μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Η συμφωνία Σαββίδη-Λουτσέσκου είναι κομβική προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός, ο οποίος θα γίνει σε βάση τριετίας. Από τη στιγμή που θα τελειώσει το θέμα του νέου συμβολαίου, θα γίνει συζήτηση παρουσία και του Μίχελ για όλα τα ανοιχτά ζητήματα (μεταγραφές ανανεώσεις).

Διαβάστε ακόμη...