«Μία οικογένεια ο ΠΑΟΚ, αφιερωμένο στον Σαββίδη το Κύπελλο»

Από sdna.gr: Για το γλυκό τέλος της φετινής σεζόν, τον Ιβάν Σαββίδη, την Εθνική Ελλάδος, αλλά και το όνειρό του που έγινε πραγματικότητα μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.
Πηγή: sdna.gr
«Μία οικογένεια ο ΠΑΟΚ, αφιερωμένο στον Σαββίδη το Κύπελλο»

Ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από το "Δικέφαλο" μίλησε για όλα όσα βίωσε τη φετινή χρονιά.

Αρχικά σχολίασε: «Είναι μια πολύ ευχάριστη στιγμή για εμάς. Είναι μια χρόνια που κλείνει όμορφα. Και όταν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι χαρούμενοι, τότε και εμείς είμαστε χαρούμενοι».

Για το παιχνίδι: «Μιλήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι και είπαμε ότι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Στο τέλος το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Είναι μια απόλυτα επιτυχημένη χρόνια για εμάς. Κάναμε αυτό που έπρεπε και δικαιωθήκαμε. Ακόμα και μετά το χαμένο πέναλτι πιστεύαμε στην νίκη. Φάνηκε ότι ήμασταν οι καλύτεροι».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ήθελε παρά πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έπρεπε να του κάνουμε το χατίρι. Με όλα αυτά που έγιναν φέτος είχε βγει μια λάθος εικόνα για τον πρόεδρο μας προς τα έξω. Μια λάθος εικόνα. Εμείς τον ξέρουμε λίγο καλύτερα και ήταν το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτόν. Ένιωθε άσχημα που δεν ήταν μαζί μας. Με τις μάσκες δείξαμε ότι και εμείς τον θέλαμε μαζί μας».

Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι ο άνθρωπος που είναι πίσω από όλα. Έχει τεράστια εμπειρία. Κρατάμε ό,τι μας λέει. Μην ξεχνάτε ότι έχει κατακτήσει και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μας δίνει τεράστιο κίνητρο η παρουσία του. Προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να μας δίνει και διαφορετικό κίνητρο».

Για τη μη κλήση του στην εθνική Ελλάδας: «Ο προπονητής πρέπει να κρίνει ποιους θα επιλέξει. Εάν πιστεύει ότι δεν πρέπει να είμαι το σέβομαι απόλυτα. Θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου. Και εάν καταφέρω να κληθώ στην Εθνική, για εμένα θα είναι το καλύτερο».

Για τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Είναι μια ομάδα που βγάζει παίκτες. Έπαιξα στην Ευρώπη με αυτή την ομάδα. Αλλά ήταν όνειρο μου να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Για τη σχέση του με την υπόλοιπη ομάδα: «Είμαστε μια οικογένεια. Είμαστε πραγματικά μια ομάδα. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους. Και κοιτάμε να πάμε πιο ψηλά του χρόνου».

Διαβάστε ακόμη...