Έδωσε τον λόγο του για τη Νέα Τούμπα!

Από paok24.com: O Ιβάν Σαββίδης πήρε τον λόγο στη χτεσινή γιορτή των Κυπελλούχων στα μπουζούκια και μεταξύ άλλων έθιξε μερικά πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Έδωσε τον λόγο του για τη Νέα Τούμπα!

Ένα από τα σημαντικότερα αυτό της Νέας Τούμπας!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επανέλαβε το όραμα του να χτιστεί το νέο γήπεδο, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό το νέο γήπεδο θα είναι η αφορμή για την επιστροφή του στου στους αγωνιστικούς χώρους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχει συναντήσει διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα που βάζουν εμπόδιο στην εξασφάλιση μίας νέας οικοδομικής άδειας, καθώς μόνο με αυτή την προϋπόθεση στον ΠΑΟΚ θα πειράξουν το σημερινό γήπεδο.

Ο Σαββίδης όμως δε μασάει και δεν ξεχνάει! Το είπε και χτες και αυτό θα γίνει! Θέλω να γίνει άμεσα η Νέα Τούμπα, ενώ μπροστά σε όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια ζήτησε από τους γιους του να δεσμευτούν δημόσια πως αν καθυστερήσει το συγκεκριμένο θέμα και προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας για εκείνον να φροντίσουν οι δύο τους ως συνεχιστές του να κάνουν τα πάντα για να φτιαχτεί το νέο γήπεδο.

Ο λόγος της οικογένειας Σαββίδη είναι συμβόλαιο και μακάρι ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει γρήγορα τα γραφειοκρατικά εμπόδια για να βάλει μπροστά ένα μεγαλόπνοο έργο που θα τον μεγαλώσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...