«Ισοπεδωτικός ο ΠΑΟΚ έκανε την ΑΕΚ να φαίνεται μικρή ομάδα…»

Από arenafm: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το όμορφο ταξίδι στην Αθήνα,την κατάκτηση του κυπέλλου και την εκπληκτική παρουσία του «δικεφάλου» κόντρα στην ΑΕΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Ισοπεδωτικός ο ΠΑΟΚ έκανε την ΑΕΚ να φαίνεται μικρή ομάδα…»

Όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στον ArenaFM 89.4:

Για το ταξίδι στην Αθήνα και τα συναισθήματα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου: «Είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα. Το ταξίδι ήταν πολύ ευχάριστο και όσα ζήσαμε ήταν πολύ όμορφα. Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα με μεγάλη διαφορά. Στην συνείδηση όλων μας ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής. Χθες δεν είχε να αποδείξει τίποτα, έδειξα πραγματικά ότι του έκλεψαν το πρωτάθλημα. Έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και αν παιζόταν το πρωτάθλημα στα γήπεδα, η κατάληξη θα ήταν διαφορετική. Χθες ισοπέδωσε την ΑΕΚ και την έκανε να φαίνεται πολύ μικρή ομάδα. Τους ισοπεδώσαμε σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Ήταν μια ονειρεμένη βραδιά για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, είμαστε περήφανοι. Μπράβο σε όλους, μπράβο στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει αναγεννήσει τον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι η αρχή, αυτή η ομάδα έχει να μας δώσει πολλά πράγματα και πολλές χαρές τα επόμενα χρόνια. Μεγάλα μπράβο φυσικά και σε αυτούς τους 18.000 φιλάθλους που κάνανε το Ολυμπιακό στάδιο, Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει συνέχεια, μεγαλουργεί και κάνει βήματα με γοργούς ρυθμούς. Είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές».

Για την διαιτησία του Μπορμπαλάν: «Ο άνθρωπος έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Εκεί που πήγαν να ξεφύγουν τα πράγματα, σφύριξε την λήξη και τελείωσε το… πανηγύρι. Αν ήταν ο Αρετόπουλος και ο κάθε Αρετόπουλος, θα πήγαινε στα αποδυτήρια, ο κόσμος θα δερνόταν και θα έριχναν το φταίξιμο στον ΠΑΟΚ. Ήρθε ο Μπορμπαλάν με την ψυχραιμία του, την προσωπικότητα του, το ήθος του και έκανε την δουλειά του».

Διαβάστε ακόμη...