«Φέραμε ξένους για να σας προστατεύσουμε»!

Από sdna.gr: Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα με επιστολή του στους Έλληνες διαιτητές ζητά την κατανόησή τους, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τον ορισμό ξένου διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: sdna.gr
«Φέραμε ξένους για να σας προστατεύσουμε»!

Στην επιστολή του γίνεται σαφές ότι δεν αίρει την εμπιστοσύνη του με την πρόσκληση σε ξένους διαιτητές αλλά επιχειρεί να τους προστατεύσει κόντρα στο κλίμα πώλωσης που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικότερα μεταξύ των δύο αυριανών αντιπάλων.

Αναλυτικά η επιστολή του Πορτογάλου αρχι-διαιτητή:

Αγαπητοί Διαιτητές, Αγαπητοί Βοηθοί Διαιτητές,

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή και θέλοντας να διασφαλίσουμε τα ανώτερα συμφέροντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας, αποφασίστηκε, κατ’ εξαίρεση, να προσκληθεί μία ομάδα ξένων διαιτητών για τον τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου.

Σκοπός αυτού του μέτρου ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το οποίο όλοι έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν και να προστατεύσει τον καθέναν από εσάς.

Από την άλλη πλευρά, δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας και την ειλικρίνεια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας, την ομάδα της Διαιτησίας.

Με εκτίμηση.

Διαβάστε ακόμη...