Το FIFA υποκλίθηκε στον Μάτος!

Η νέα διάκριση του Βραζιλιάνου του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Το FIFA υποκλίθηκε στον Μάτος!

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα που τον διαθέτει στο ρόστερ του.

Ο Λέο Μάτος εκτός από τα αγωνιστικά του χαρίσματα διακρίνεται και για τον ψυχωμένο τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, δείχνοντας αυταπάρνηση σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως της βαρύτητας του.

Δε θέλει να χάνει ο Βραζιλιάνος ποτέ και πουθενά.

Για τον δεξιό οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ ήρθε ακόμα μία διάκριση, καθώς συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους 90 ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του παιχνιδιού FIFA.

Για όποιον νομίζει ότι πρόκειται για μία ασήμαντη διάκριση, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αγγλία όπου η ΕΑ Sports είναι από τους χορηγούς της Barclays Premier League η παραπάνω βάση δεδομένων χρησιμοποιείται για να δοθούν τα βραβεία με τους διακριθέντες του αγγλικού πρωταθλήματος.

Άλλο ένα... παράσημο για τον Μάτος, ο οποίος κάνει τη διαφορά και δε χάνει την ευκαιρία να το αποδεικνύει, με τον Stoiximan.gr να διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα στοιχήματα με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...