Έτοιμες οι κορασίδες!

Από acpaok.gr: Η ομάδα κορασίδων του τμήματος βόλεϊ του Α.Σ. ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα Πέμπτη 10 Μαΐου με τον Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας για την 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης της Β' Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Έτοιμες οι κορασίδες!

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας, με προπονήτρια την Πηνελόπη Τσομίδου και βοηθούς τις Ειρήνη Μαλακίδου και Νεκταρία Λιώση:

Κυπαρίσση Σταματία, Μπαλογιάννη Κωνσταντίνα, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Λεονταρίδου Ελέμη, Μπάμπη Άννα-Μαρία, Πιλιτσίδου Σωτηρία-Ελένη, Σανιώτη Βασιλική, Κοκότη Κατερίνα, Χατζέλια Εύη, Σταματίου Αναστασία, Μιχοπούλου Ελευθερία, Λώλη Βασιλική

Ο Γενικός Αρχηγός Δρ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης του Τμήματος Βόλεϊ γυναικών του Δικεφάλου δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει ανασύσταση και συνολική ανασυγκρότηση του Τμήματος Βόλεϊ γυναικών σε όλες τις βαθμίδες των υποδομών και των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Γυναικών, με τη ριζική αλλαγή και κατεύθυνση της φιλοσοφίας και της κουλτούρας του αθλήματος, ιεραρχικά σε όλα τα επίπεδα, οργανωτικά και προπονητικά και κατ' επέκταση αγωνιστικά και η πορεία δε θα μπορούσε να είναι αυτή τη διετία παρά μόνο ανοδική!!

Η πρώτη επιτυχία φέτος ήρθε και πάλι όπως και πέρυσι με την αλλαγή κατηγορίας και άνοδο της γυναικείας ομάδας από την Α2 στην Pre League κατηγορία. Τώρα έχει συνέχεια η ανωτέρω αξιόλογη αγωνιστική προσπάθεια, με τη σκυτάλη να παίρνει η ομάδα των κορασίδων με τη συμμετοχή της στο Πανεπαρχιακό Πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

Τόσο η ομάδα μας, ο ΠΑΟΚ, στον Α' Όμιλο και η Ελπίδα Αμπελοκήπων στον Β' Όμιλο με πρόταση τους στην Ομοσπονδία, έχουν αναλάβει την πλήρη διοργάνωση των αγώνων στη Θεσσαλονίκη και φιλοξενούν για το σκοπό αυτό πέντε σωματεία από την περιφέρεια και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα και οργανωτικά και αγωνιστικά θα μας δικαιώσει!

Έχουμε δουλέψει σκληρά, ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν απρόσκοπτα σε ομαλά πλαίσια, πλήρως οργανωμένοι σε όλους τους τομείς, προσφέροντας ένα ωραίο θέαμα σε όλους όσους θα βρεθούν εκεί να τους παρακολουθήσουν, δικαιώνοντας παράλληλα τον ιστορικό μας σύλλογο για τις επιλογές του και την πρωτοβουλία του να τους διοργανώσει!! Εύχομαι επίσης να προκριθούν οι καλύτερες ομάδες και από τους δύο ομίλους! Πολλά πολλά μπράβο και συγχαρητήρια από όλους μας στα αξιέπαινα κορίτσια του Συλλόγου μας για τη μέχρι τώρα εξαιρετική αγωνιστική και όχι μόνο προσπάθεια τους!!!»

Διαβάστε ακόμη...