Από σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Από metrosport.gr: Η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει το απόγευμα με πτήση τσάρτερ για την πρωτεύουσα
Πηγή: metrosport.gr
Από σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Η καρδιά του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ από σήμερα το απόγευμα θα χτυπάει στην Αθήνα. Το πρωί (10.30 στην Τούμπα) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στην Θεσσαλονίκη και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ. Αύριο, μετά τις συνεντεύξεις του Λουτσέσκου και του Βιεϊρίνια, η ομάδα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ, στην τελευταία «πρόβα» πριν τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Κοντά στην αποστολή, όπως έχει γράψει εδώ και πολλές μέρες η «Μ», θα βρίσκεται και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα προσπαθήσει να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο χθεσινό πρόγραμμα ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου εστίασε, κυρίως, στην τακτική προσέγγιση του ματς. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πέρα από το απαραίτητο ζέσταμα, παιχνίδια και ασκήσεις τακτικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές πάνω σε όσα θέλει να δει να βγάζουν στο ΟΑΚΑ. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα. Οι τραυματισμοί των Μουλέν και Γλύκου είναι τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τεχνικό επιτελείο.

Οσον αφορά την ενδεκάδα, ο Λουτσέσκου προσανατολίζεται να παρατάξει τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, τον Μαουρίσιο με τον Σάκχοφ (διεκδικεί θέση και ο Κάνιας) στα χαφ, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής τους Κάμπος και Μακ και πίσω από τον προωθημένο Πρίγιοβιτς τον Πέλκα.

Διαβάστε ακόμη...