«Oι τέσσερις Αγγλικές ομάδες για Πρίγιοβιτς»

Από thessports.gr: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κατά τη χειμερινή περίοδο μονοπώλησε το ενδιαφέρον, όσον αφορά για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, των ξένων δημοσιευμάτων που ουκ ολίγες φορές έγραφαν για συμφωνίες, προτάσεις και όχι μόνο.
Πηγή: thessports.gr
«Oι τέσσερις Αγγλικές ομάδες για Πρίγιοβιτς»

Οι «σειρήνες» χτυπούν και πάλι για το “καυτό πιστόλι” του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει πετύχει μέχρι στιγμής 27 γκολ ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ.

Η ιστοσελίδα “mozzartsport” κάνει εκτενές αφιέρωμα στον Σέρβο επιθετικό κάνοντας μάλιστα και αναφορά σε πρόταση που φέρεται να έχει απορρίψει ο ΠΑΟΚ από την Σαουδική Αραβία, με το ποσό των 4 μιση εκατομμυρίων να απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη στην Μικράς Ασίας.

Η εν λόγω ιστοσελίδα κάνει ένα βήμα παραπάνω μεταδίδοντας πως οι Αγγλικές Μπόρνμουθ, Κρίσταλ Πάλας, ΧάντερΣφιλντ και Μπέρνλι έχουν στις μεταγραφικές τους λίστες το όνομα του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος.

Τέλος στο δημοσίευμά κάνουν και αναφορά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ενώ “κλείνουν” αναφέροντας το ποσό που ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον υψηλόσωμο φορ από τη Λέγκια.

Διαβάστε ακόμη...