«Τον ΠΑΟΚ δεν τον τρομάζει πλέον η Αθήνα»

Από arenafm.gr: Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιάννης Μυστακίδης, μιλώντας για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την επιστροφή του το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Τον ΠΑΟΚ δεν τον τρομάζει πλέον η Αθήνα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό:

"Ήτανε μία μεταβατική περίοδος για μένα. Προερχόμουν από τραυματισμό έξι μηνών, ήθελα να βρω ρυθμό και να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Με βοήθησε πολύ, είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Μέρα με τη μέρα περιμένω να ξεκινήσει η προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ."

Για την αναγνώριση των οπαδών του Παναθηναϊκού:

"Είναι τιμητικό αυτό, τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Μας υποδέχθηκαν πολύ ζεστά και εμένα και τον Κάτσε. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Τους ευχαριστώ. Ξέρω ότι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ με αγαπάει πολύ. Αυτό είναι σίγουρο."

Για το πως νιώθει μετά τον τραυματισμό του:

"Πέρασα μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, μετά από δύο γεμάτες σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Με έκανε να σκεφτώ διάφορα πράγματα, πέρασα δύσκολα όμως δεν τα παράτησα ποτέ. Τώρα είμαι καλά όμως. Δεν με αγχώνει τίποτα μέσα στο γήπεδο. Πήρα και αρκετές ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό."

Για το πως βίωσε όλη την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ:

"Είναι άδικο. Τον τελευταίο χρόνο παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και το καλύτερο σύνολο. Είναι άδικο για τα παιδιά. Και στα δύο ντέρμπι της Τούμπας, μπορούσαν να συνεχίσουν τον αγώνα. Θα μπορούσαν να αποφευχθούν τα λάθη και από την πλευρά του ΠΑΟΚ φυσικά. Τα παιχνίδια πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν. Πρέπει να εστιάσουν στον μεγάλο τελικό τώρα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να το πανηγυρίσει. Έτσι θα δείξει και την αξία του κανονικού πρωταθλητή."

Για το πως βλέπει τον τελικό:

"Είναι ένας τελικός, οι τελικοί κρίνονται στην δύναμη και το πάθος, αλλά και την τύχη. Έχει τις περισσότερες πιθανότητες ο ΠΑΟΚ, γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο."

Για την έδρα διεξαγωγής του τελικού:

"Σίγουρα παίζει ρόλο, είναι μειονέκτημα, είναι η έδρα της ΑΕΚ. Ο Κάμπος είπε να γίνει στην Τούμπα ας πούμε. Θα παίξει τον ρόλο του. Από την άλλη όμως, τον ΠΑΟΚ δεν τον τρομάζει πλέον ούτε η Αθήνα ούτε κανένα γήπεδο."

Για το ποια γραμμή θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο:

"Δεν θα παίξει κάποιο ρόλο. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο 100% από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μέσα στο γήπεδο."

Για τις διαφορές με τον περσινό τελικό:

"Έχει κίνητρο γιατί άδικα έχασε το πρωτάθλημα και θα πεισμώσει περισσότερο για να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο."

Για το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για αυτόν:

Μου έλειπε ο ΠΑΟΚ όλον αυτόν τον καιρό που βρισκόμουν στην Αθήνα. Και οι συμπαίκτες μου και η Θεσσαλονίκη. Ως επαγγελματίας όμως πρέπει να κάνω την δουλειά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με στηρίξανε στον Παναθηναϊκό και τις ευκαιρίες που μου δώσανε."

Για το αν θέλει να δώσει ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

"Πλέον ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει τι να κάνει και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και στα καλά και στα στραβά. Είναι μεγάλη χαρά για έναν αθλητή να έχει τέτοιους οπαδούς δίπλα του."

Διαβάστε ακόμη...