«Περίεργο στους ξένους να κρίνεται ο τίτλος στα δικαστήρια»

Aπό metrosport.gr: Ο 24χρονος αμυντικός τόνισε ότι στο Βέλγιο τους φαίνονται πολύ περίεργα όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρό στη χώρα μας.
Πηγή: metrosport.gr
«Περίεργο στους ξένους να κρίνεται ο τίτλος στα δικαστήρια»

Για όσα συνέβησαν στο ελληνικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες μίλησε ο Στέλιος Κίτσιου.

Σε συνέντευξη του στη «Live Sport» ο 24χρονος αμυντικός τόνισε ότι στο Βέλγιο τους φαίνονται πολύ περίεργα όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρό στη χώρα μας.

Ακόμη μιλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Κίτσιου για:

- το αν νιώθει δικαιωμένος με την επιλογή του να παίξει στη Σιντ Τρουίντεν: «Απόλυτα. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Να παίξω σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, με άλλη νοοτροπία, άλλον ρυθμό στο παιχνίδι. Στο εξωτερικό μαθαίνεις πολλά,. Αλλάζεις πράγματα στο παιχνίδι σου κι αυτό μόνο καλό μου έκανε».

- τις βασικές διαφορές στη ζωή του ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη συγκριτικά με την Ελλάδα: «Στη μικρή αυτή εμπειρία μου στο εξωτερικό οι διαφορές που έχω εντοπίσει δεν νομίζω ότι είναι μεγάλες. Απλώς τα πράγματα είναι πιο ήρεμα όσον αφορά στην προσωπική ζωή του αθλητή. Στην Ελλάδα γενικώς ζούμε πιο έντονα. Αυτή είναι η διαφορά που εντοπίζω«.

- τις σκέψεις του αναφορικά με τον ΠΑΟΚ: «Με τον ΠΑΟΚ έχω για τα επόμενα δύο χρόνια συμβόλαιο. Σίγουρα η επιστροφή μου αποτελεί μία επιλογή για μένα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω σκεφτεί κάτι, είμαι απόλυτα προσηλωμένος στα πλέι οφ που αγωνίζεται η ομάδα μου και όλα τα άλλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα».

- αυτό που είχε ο φετινός ΠΑΟΚ συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές: «Έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Υπάρχουν διαφορές, ο φετινός ΠΑΟΚ έπαιξε μακράν το καλύτερο και πιο αποδοτικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κάτι που φάνηκε στους βαθμούς που κατέκτησε εντός γηπέδου, αλλά και στα ρεκόρ που σημείωσε η ομάδα».

- για την εικόνα που έχουν στο εξωτερικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τους φαίνονται περίεργα όλα αυτά. Είναι δύσκολο γι' αυτούς να πιστέψουν πως μπορεί να κρίνεται ένας τίτλος στα δικαστήρια κι όχι στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...