Εν ψυχρώ... αλητείες Λιβάγια που έμειναν ατιμώρητες! (vids)

Από paok24.com: Η... αλήτικη συμπεριφορά του Λιβάγια στον Χουάντερσον είναι το "κερασάκι" στην τούρτα, σε μια σεζόν που ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ απολαμβάνει στο απόλυτο την ασυλία των διαιτητών.
Πηγή: paok24.com
Εν ψυχρώ... αλητείες Λιβάγια που έμειναν ατιμώρητες! (vids)

Στο γήπεδο της Ριζούπολης, η τηλεοπτική εικόνα εξέθεσε τον διαιτητή Τζοβάρα που επέλεξε να προστατεύσει τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος εκτός φάσης έσπρωξε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης, Χουάντερσον, αντικρίζοντας μόνο την κίτρινη (!) κάρτα.

Ο ρέφερι προστάτευσε στο απόλυτο τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ενόψει τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, με το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ να ακολουθεί ανάλογη τακτική δεδομένου πως έκλεισαν τα μάτια τους στην καραμπινάτη φάση του Λιβάγια που την γλίτωσε με μια κίτρινη κάρτα.

Αυτήν δεν είναι η πρώτη φορά που ο... άτακτος Κροάτης δίνει δικαιώματα. Αφού τόσο απέναντι στον Ατρόμητο όσο και με τον Παναιτωλικό και με τον Πανιώνιο, είδε μόλις δύο κίτρινες κάρτες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1), λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού και λίγο πριν την εκτέλεση ενός κόρνερ, ο εκτός εαυτού Λιβάγια σπρώχνει και ρίχνει στο έδαφος τον Γιαννούλη, πέφτοντας για ακόμη μια φορά στα μαλακά. Το ίδιο συνέβη και στο ματς με τον Πανιώνιο, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Λιβάγια και... θύμα τον Σιώπη, ο οποίος σωριάστηκε με αίματα στο έδαφος.

Σαφώς οι ατιμώρητες παραστάσεις κορυφώθηκαν στο ματς με τον Παναιτωλικό, όταν Χαντάκιας και Λιβάγια διεκδίκησαν μία μπαλιά. Ο νεαρός Έλληνας άσος προσπάθησε να κρατήσει από το σορτσάκι τον Κροάτη επιθετικό, με τον δεύτερο να του ρίχνει χαστούκι! Διαιτητής και βοηθός, ωστόσο, δεν είδαν τη φάση και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Και ερχόμαστε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα ακόμη χτύπημα εκτός φάσης στον αντίπαλο. Αυτήν την φορά εν ψυχρώ... αλητεία κατά του Χουάντερσον. Διαιτησία και ΜΜΕ ωστόσο δεν παρέκκλιναν της φιλοσοφίας τους και προστάτευσαν το αγαπημένο παιδί της ΑΕΚ για να είναι και στον τελικό!

Ατρόμητος - ΑΕΚ, στο 1:20 με 1:25 του video

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Οι... εν ψυχρώ αλητείες

Σπρώξιμο στον Χουάντερσον!

Διαβάστε ακόμη...