«Νίκη ψυχολογίας επί της Ν. Ιωνίας – Έγινε το πρώτο βήμα»

Από arenafm.gr: Ο έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, μίλησε στον ARENA FM 89,4 με αφορμή τη χθεσινή νίκη του «δικεφάλου» επί της Νέας Ιωνίας στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, αλλά και τη συνέχεια στην Αθήνα.
Πηγή: arenafm.gr
«Νίκη ψυχολογίας επί της Ν. Ιωνίας – Έγινε το πρώτο βήμα»

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το πρώτο βήμα που έκανε ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο: «Η ομάδα πέτυχε μία σπουδαία νίκη. Είναι το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, όμως, δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Ξεκινάμε την Τετάρτη από μηδενική βάση σαν να μην έχουμε καταφέρει καμία νίκη. Πάμε για να πετύχουμε τη 2η νίκη».

Για τη Νέα Ιωνία, που είναι ο βασικός τους αντίπαλος τα τελευταία χρόνια: «Ήταν καθαρά μία νίκη ψυχολογίας η χθεσινή. Στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, που χάσαμε τον τίτλο στα τελευταία δευτερόλεπτα, τη λάθος πάσα την έκανε η Τσιομπάνου. Χθες, η ίδια παίκτρια έκλεψε την τελεταία πάσα από τον αντίπαλο και πήραμε τη νίκη. Θέλω να πω ότι όταν ένας αθλητής είναι προσηλωμένος στον στόχο του, στο τέλος θα φανεί το αποτέλεσμα. Η ομάδα χθες είχε καθαρό μυαλό για να πετύχει τη νίκη ψυχολογίας και για να κάνει το βήμα για τον τίτλο. Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να κρατήσει και στο επόμενο ματς».

Για το πότε θα γίνει ο τρίτος τελικός: «Το τρίτο ματς, που πιθανόν θα είναι και τηλεοπτικό, δεν έχει οριστεί ακόμ. Αλλά εμείς δεν θα δεχτούμε να γίνει το Σάββατο, για προφανείς λόγους, γιατί είναι ο τελικός του κυπέλλου. Θέλουμε η ομάδα μας να πάρει το κύπελλο το Σάββατο και εμείς το πρωτάθλημα την Κυριακή».

Διαβάστε ακόμη...