Καλοκαίρι γεμάτο απαιτήσεις

Από paok24.com: H τρέχουσα αγωνιστική περίοδος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με την εκκρεμότητα που απομένει να αφορά ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, αυτό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Καλοκαίρι γεμάτο απαιτήσεις

Στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους μόνο τον σπουδαίο αγώνα του Σαββάτου, καθώς θέλουν πολύ να πανηγυρίσουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον τίτλο στον συγκεκριμένο θεσμό.

Μετά από αυτή τη δοκιμασία στο Ολυμπιακό Στάδιο οι επιτελείς του Δικεφάλου θα πρέπει να φουλάρουν τις μηχανές για την οργάνωση που σχετίζεται με την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει μέσω της 2ης θέσης την παρουσία του στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, κάτι που σημαίνει ότι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις ενόψει της νέας σεζόν ξεκινούν πολύ νωρίς.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος θα δώσει τους πρώτους του αγώνες στις 24,25/07 και στις 31/07, 01/08, έχοντας μάθει τον αντίπαλο του στην κλήρωση στις 19 Ιουνίου στη Νιόν.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον 3ο προκριματικό τότε θα έχει ευρωπαϊκούς αγώνες στις 7, 8 Αυγούστου και στις 14 του ίδιου μήνα, ενώ τα πλέι οφ των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν στις 21,22 Αυγούστου και στις 28, 29 στο τέλος του μήνα.

Αντίστοιχες είναι οι εβδομάδες των δοκιμασιών του ΠΑΟΚ και στην περίπτωση που ο Δικέφαλος συνεχίσει σε προκριματικό γύρο του Europa League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα θα πρέπει άμεσα να ξεκουραστεί, αμέσως μετά τον τελικό Κυπέλλου και με κατάλληλο προγραμματισμό να ξεκινήσει την προετοιμασία μίας πολύ απαιτητικής σεζόν που έρχεται.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...