Η καλύτερη όλων των εποχών!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ κατάκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Super League στον αγωνιστικό χώρο και το συγκεκριμένο γεγονός όχι μόνο δεν αμφισβητείται, αλλά αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς.
Πηγή: paok24.com
Η καλύτερη όλων των εποχών!

Ο Δικέφαλος ξεπέρασε με ευκολία και το εμπόδιο του Πλατανιά στην Τούμπα και η νίκη του με 3-0 "σφράγισε" ένα διαφαινόμενο ρεκόρ.

Οι "ασπρόμαυροι" τη φετινή αγωνιστική περίοδο σημείωσαν την κορυφαία επίδοση της ιστορία τους όσον αφορά στην αμυντική τους λειτουργία και συγκεκριμένα τα γκολ που δέχτηκαν.

Ο ΠΑΟΚ φέτος δέχτηκε μόλις 13 γκολ και με αυτό το στατιστικό ξεπερνά τα 16 γκολ που είχε δεχτεί τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010, γράφοντας ιστορία.

Οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν από την άμυνα και ο Δικέφαλος με τον Λουτσέσκου στον πάγκο του φρόντισε να θωρακίζει τα μετόπισθεν του, έχοντας σωστή αγωνιστική νοοτροπία στον αμυντικό τομέα, κάτι που αποτέλεσε όπλο για πολλές νίκες μέσα στη χρονιά.

Το στοίχημα πλέον είναι αυτή η καλή αγωνιστική συμπεριφορά να χαρακτηρίσει την εικόνα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου κόντρα στην ΑΕΚ, προκειμένου οι "ασπρόμαυροι" να πανηγυρίσουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...