Προστασία από παντού για την ΑΕΚ!

Από paok24.com: Όργιο προστασίας από τους διαιτητές και από τα Μέσα Ενημέρωσης
Πηγή: paok24.com
Προστασία από παντού για την ΑΕΚ!

Από τη μία είναι η προστασία του Λιβάγια από τους διαιτητές. Ένας ποδοσφαιριστής που μένει ατιμώρητος, ενώ έπρεπε να έχει αποβληθεί πολλές φορές στο πρωτάθλημα για εκτός φάσης χτυπήματα σε αντιπάλους.

Σε αυτό το θέμα θα επανέλθουμε με στοιχεία!

Από την άλλη όμως είναι και η προστασία από τα ΜΜΕ. Λες και υπάρχει συμφέρον, λες και «πρέπει» να κρύβονται αυτά τα γεγονότα αν πρόκειται για την ΑΕΚ.

Όποτε ευνοείται η Ένωση δεν υπάρχει θέμα... Ελάχιστα πράγματα για το πέναλτι του Βάτσιου εκτός περιοχής! Σχεδόν τίποτα για τα χτυπήματα Λιβάγια τρεις και τέσσερις φορές. Τίποτα για το πέναλτι του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ που δεν έδωσε ο Στυλιαράς. Ελάχιστες αναφορές για τα οφσάιντ με την Ξάνθη εντός και εκτός. Το παραμικρό για τον Ζαχαριάδη και τα όργια στη Λάρισα για τον ημιτελικό! Προστασία βέβαια και στον Κομίνη που τους έδωσε το πρωτάθλημα!

Έτσι και τώρα! Στη φάση που ο διαιτητής Τζοβάρας βλέπει τι κάνει ο Λιβάγια, αλλά αποφασίζει να τον προστατεύσει ενόψει τελικού λες και... αυτή είναι η δουλειά του! Η αναφορά και η προβολή της φάσης στα ΜΜΕ είναι μηδαμινή! Λες και υπάρχει συμφωνία...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...