Ανάρτηση που προκαλεί!

Από paok24.com: Επίθεση στον ΠΑΟΚ εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού και οπαδός της ΑΕΚ, Γρηγόρης Ψαριανός, με ανάρτησή του στο Facebook, κάνοντας λόγο για... γάβρους του Βορρά, ΜΠΑΟΚ, κλεμμένα πρωταθλήματα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και τσάτσους του Κόκκαλη!
Πηγή: paok24.com
Ανάρτηση που προκαλεί!

Αυτούσιο το μήνυμα του Γρηγόρη Ψαριανού: "Μιλώντας για Πρωταθλήματα, μια που οι γάβροι του Βορρά γκρινιάζουν, και αυτό του '76, με τσαμπουκά, και του '85 (με εντολή Κίμωνα για να πάρει ξανά τη Μακεδονία και τις εκλογές το ΠαΣοΚ..) τα πρωταθλήματα του ΜΠΑΟΚ κλεμμένα απ' την ΑΕΚ ήταν!

Όπως και της ΑΕΛ-τυρί το '88, με τα ούρα του Τσίγκωφ και εντολή ΠΑΣΟΚ, όταν ο Βαλυράκης Άλλαξε τον Νόμο... Ψάξτε την Ιστορία... Όπως και από τα 22 του Γάβρου τα 4 τουλάχιστον ήταν κλεμμένα απ' την ΑΕΚ. Ο ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ... Συνήθως ήταν Τσάτσος του Κόκκαλη! Ή τα ξεχάσαμε αυτά;..."

ΨΑΡΙΑΝΟΣ: "ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ"

Το PAOK24 επικοινώνησε ως όφειλε με τον Γρηγόρη Ψαριανό, προκειμένου να επιβεβαιώσει πως η ανάρτηση ήταν δική του. Ο βουλευτής του Ποταμιού δεν αρνήθηκε πως ο ίδιος έγραψε το παραπάνω μήνυμα, τονίζοντας επιπλέον: "Καλό είναι να μην ανεβάζουμε τους τόνους, ενόψει του τελικού του Σαββάτου, γράφοντας για χάρτινα πρωταθλήματα, λαθρέμπορους, Ρώσους κτλ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε το φετινό πρωτάθλημα ούτε από το κράτος των Αθηνών ούτε από τον χάρτινο τίγρη. Το έχασε από τον Ιβάν Σαββίδη, το όπλο του και το ρολό χαρτί που πετάχτηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν άψογος και στα δύο ντέρμπι, ήταν κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα.

Θα ήθελα να ξέρετε πως η δεύτερη ομάδα μου είναι ο ΠΑΟΚ. Ήμουν φίλος με τον Θανάση Ακριβόπουλο, έχω βρεθεί δώδεκα φορές στην Τούμπα κατά το παρελθόν".

Διαβάστε ακόμη...