Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Πλατανιά

Από inpaok: O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τελευταίο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2017-2018 κόντρα στον Πλατανιά.
Πηγή: inpaok.com
Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Πλατανιά

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ανχέλ Κρέσπο, που είναι τιμωρημένος, αλλά και στον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού και κρίθηκε πως δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί.

Οι σκέψεις του Ρουμάνου για την αρχική ενδεκάδα έχουν ως εξής…

Ο Πασχαλάκης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να τοποθετείται στο άκρο της άμυνας (δοκιμάστηκε και ο Αζεβέδο πάντως) και τον Λέο Μάτος στο δεξί. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς.

Στον χώρο της μεσαία γραμμής αναμένεται πως θα ξεκινήσει σίγουρα ο Εβγέν Σάχοφ με τον Λουτσέσκου να σκέφτεται ακόμα αν θα χρησιμοποιήσει τον Κάνιας αντί του Μαουρίσιο, έτσι ώστε να κάνει ροτέισιον ενόψει τελικού.

Για τα άκρα της επίθεσης ο Λημνιός έχει.. καπαρώσει τη θέση στα δεξιά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ρόμπερτ Μακ για τα αριστερά.

Ο Δημήτρης Πέλκας θα αγωνιστεί στην γνώριμη για αυτόν θέση του μεσοεπιθετικού και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα αγωνίζεται στην κορυφή του επιθετικού.

Διαβάστε ακόμη...