Μαστορογιάννης: «Σωματικά και πνευματικά έτοιμοι…»

Ο αθλητής της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών, Γιώργος Μαστορογιάννης, μίλησε στο acpaok.gr για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος.
Πηγή: acpaok.gr
Μαστορογιάννης: «Σωματικά και πνευματικά έτοιμοι…»

Το Σάββατο ξεκινούν τα play-off για τον ΠΑΟΚ, στον αγώνα του Ευόσμου, κατά πάσα πιθανότητα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα; Αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών;
Η ομάδα εδώ και δύο εβδομάδες προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς για τη διαδικασία των play-off. Είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε τόσο τη φυσική κατάσταση, γιατί ακολουθεί μια σειρά αγώνων, η οποία είναι πολύ απαιτητική σε αυτόν τον τομέα, αλλά ταυτόχρονα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ψηλά και τον αγωνιστικό ρυθμό μέσα από κάποια φιλικά παιχνίδια που πραγματοποιήσαμε. Πιστεύω πως είμαστε σε μεγάλη ετοιμότητα και κυρίως είμαστε πνευματικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη σειρά «τελικών». Ευτυχώς δεν έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, πέρα από μικροτραυματισμούς κάποιων παικτών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται.

Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας στους αγώνες play-off;
Τα play-off είναι μια ιδιαίτερη σειρά αγώνων, καθώς λόγω της συχνότητας των παιχνιδιών δεν έχεις τον χρόνο να μείνεις στο προηγούμενο αποτέλεσμα, αλλά ούτε και να δουλέψεις ουσιαστικά πράγματα για να βελτιωθείς. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι και τα παίζεις στο 100%. Πρέπει να πηγαίνεις βήμα βήμα, νίκη με την νίκη, ώσπου να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι' αυτό κι εμείς κοιτάμε το πρώτο ματς των ημιτελικών του Σαββάτου, με όποιον αντίπαλο κι αν θα έχουμε, να πιάσουμε ψηλή απόδοση και να φτάσουμε στην νίκη.

Στον κόσμο τι θα ήθελες να πεις;
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, μαζί με εμάς κάνει και αυτός "πρωταθλητισμό" και πάντα θέλουμε να είναι δίπλα μας σε όλους τους αγώνες της ομάδας. Στις «μάχες» που ακολουθούν, είμαι σίγουρος ότι όπως κι εμείς αναμένουμε με αγωνία τους αγώνες, έτσι κι αυτοί ανυπομονούν να έρθουν να μας σπρώξουν στις νίκες και στην κατάκτηση του στόχου που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...