Έκτακτο Δ.Σ. στην Superleague για αλλαγή ποινής υποβιβασμού

Από sdna.gr: Ορίστηκε για την Πέμπτη στις 14:00 έκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα μετά από αίτημα έξι ομάδων, προκειμένου ν' αλλάξει η ποινή υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.
Πηγή: sdna.gr
Έκτακτο Δ.Σ. στην Superleague για αλλαγή ποινής υποβιβασμού

Για την ερχόμενη Πέμπτη (3 Μαΐου) ορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της αλλαγής της ποινής υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια, κατόπιν αιτήματος του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, της ΑΕΚ, του Λεβαδειακού, της Λαμίας και του Απόλλωνος Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. "(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα" (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.

2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA.»

Διαβάστε ακόμη...