«Πολύ χρήσιμα τα δύο φιλικά»

Από paokbc.gr: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ στη Χαλκίδα με αντίπαλο την Κύμη, την κατάσταση των Lucky Jones και Αντώνη Κόνιαρη, οι οποίοι επέστρεψαν από τραυματισμούς, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας.
Πηγή: paokbc.gr
«Πολύ χρήσιμα τα δύο φιλικά»

«Και τα δύο παιχνίδια που παίξαμε με την Κύμη ήταν πολύ χρήσιμα. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μείνει πίσω σε θέματα ρυθμού, συγκέντρωσης και συγχρονισμού σε επίθεση και άμυνα. Η Κύμη έπαιξε και αυτή σε πολύ υψηλό ρυθμό και επίπεδο και γυρίζουμε πίσω απόλυτα κερδισμένοι από αυτό το ταξίδι μας».

Για την επιστροφή των τραυματιών: «Είναι σημαντικό για εμάς είναι ότι μπήκαν οι Αντώνης Κόνιαρης και Lucky Jones, οι οποίοι ήταν πάρα πολύ καιρό έξω. Νομίζω ότι και οι δύο έχουν κάνει βήματα προόδου και θεωρώ ότι και η επόμενη προπονητική εβδομάδα θα τους βοηθήσει να φτάσουν σε ακόμα καλύτερο επίπεδο, ώστε να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι που έχουμε το επόμενο Σάββατο με τον Ολυμπιακό».

Για την ετοιμότητα της ομάδας στα παιχνίδια που ακολουθούν: «Ο στόχος μας είναι να είμαστε 100% έτοιμοι από το επόμενο Σάββατο και το πρώτο επίσημο παιχνίδι που έχουμε. Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι θα μας χρησιμεύσει πάρα πολύ, γιατί είναι ένα παιχνίδι ειδικών καταστάσεων, καθώς αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Η ποιότητα του αντιπάλου θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε κι άλλο τον ρυθμό μας».

Διαβάστε ακόμη...