Η θέση του ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου και το παράδειγμα του 2014!

Από sdna.gr: Τη διοργάνωση ενός σωστού τελικού, εφόσον η απόφαση αφορά το... ΟΑΚΑ, με ικανό αριθμό θεατών και σίγουρα όχι αυτόν που πρότεινε η Αστυνομία (13.000) θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής σύσκεψης Κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
Η θέση του ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου και το παράδειγμα του 2014!

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, αποδέχθηκαν το ΟΑΚΑ ως την έδρα του τελικού, παρότι είναι η έδρας μιας φιναλίστ, επειδή Κυβέρνηση και ΕΠΟ επιμένουν πως είναι το μόνο γήπεδο που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ικανού αριθμού θεατών των δυο ομάδων.

Ωστόσο, η πρόταση των 13.000 εισιτηρίων, όπως εκφράστηκε από την Αστυνομία, δεν επιβεβαιώνει αυτή την εκτίμηση. Γι' αυτό στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, απαιτούν οι φορείς που εμπλέκονται να αποδείξουν έμπρακτα, να αναλάβουν την ευθύνη και να διοργανώσουν σωστά έναν κανονικό τελικό, με ικανό αριθμό θεατών, χωρίς επεισόδια.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ επιμένει πως αυτή είναι δική τους μέριμνα και ευθύνη, όπως φυσικά ήταν και πέρυσι, ασχέτως αν για την πλημμελή δουλειά της Αστυνομίας τιμωρήθηκε μόνο ο ΠΑΟΚ από τα επεισόδια που σημειώθηκαν!

Αν λοιπόν το ΟΑΚΑ είναι το μόνο ασφαλές, ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί με το παράδειγμα του 2014 τουλάχιστον, αλλιώς κακώς παρουσιάζεται έτσι...

Αυτή θα είναι και η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ στην αυριανή δεύτερη σύσκεψη με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος...

Διαβάστε ακόμη...