Κομβόι με 200 πούλμαν για τον τελικό

Από arenafm.gr: Με κομβόι 180 έως 200 πούλμαν υπολογίζεται, ότι θα μεταφερθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον μεγάλο τελικό της 12ης Μαΐου.
Πηγή: arenafm.gr
Κομβόι με 200 πούλμαν για τον τελικό

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Arenafm.gr, η τελική εισήγηση της αστυνομίας στην σύσκεψη της Παρασκευής, δεν θα προβλέπει πάνω από 15.000 εισιτήρια για κάθε φιναλίστ.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων θα πάρουν από ένα πέταλο στο κάτω διάζωμα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει από μία θύρα εκατέρωθεν και στο πάνω διάζωμα. Συνολικά θα υπάρχουν στο γήπεδο περίπου 33.000 θεατές μαζί με τις προσκλήσεις της ΕΠΟ και τους δημοσιογράφους. Όλες οι υπόλοιπες κερκίδες αναμένεται να είναι άδειες σε ένα Στάδιο χωρητικότητας 62.000 θέσεων!

Τους οπαδούς των δύο ομάδων θα χωρίζουν τεράστιες αποστάσεις. Ούτε φωτοβολίδες δεν θα μπορούν να ρίξουν οι μεν στους δε και το αντίστροφο. Ο διαχωριστικός τάφρος των κερκίδων με το κουλουάρ θα βρεθεί τρόπος να γίνει απροσπέλαστος με ειδικές κατασκευές, σύμφωνα με το αστυνομικό σχέδιο.

Στον τελικό του 2014 με τον Παναθηναϊκό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετέβησαν στην Αθήνα με 280 πούλμαν, διότι και τα εισιτήρια ήταν πολύ περισσότερα (21.000 για κάθε ομάδα). Κατά τον καθιερωμένο τρόπο το κομβόι των πούλμαν των οπαδών του Δικέφαλου θα οδηγηθούν κατευθείαν από την Θεσσαλονίκη με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...