Σφάζονται στην… ποδιά του Σάμπο

Η Χάποελ Μπέρ Σεβά, σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, μπήκε... σφήνα στις διαπραγματεύσεις της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με τον ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του Σλοβάκου μέσου, καταθέτοντας πρόταση, τόσο στον Δικέφαλο, όσο και στον Σάμπο, για να τον κάνει δικό της.
Πηγή: inpaok.com
Σφάζονται στην… ποδιά του Σάμπο

Ο 27χρονος χαφ φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην πρωταθλήτρια του Ισραήλ, αφού η Μπερ Σεβά εδρεύει στην ομώνυμη παραθαλάσσια πόλη, με την σύζυγο του, Ελίσκα, να τον πιέζει με την σειρά της, αφού βρίσκει τις συνθήκες εκεί καλύτερες.

Για το θέμα του Σάμπο, μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αναφέροντας πως ο Δικέφαλος, βρίσκεται σε επαφές μόνο με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, καθώς κανένας άλλος σύλλογος, δεν έχει χτυπήσει την πόρτα των «ασπρόμαυρων», διαψεύδοντας επί της ουσίας τις φήμες για προσέγγιση της Χάποελ Μπερ Σεβά.

«Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, έχει οψιόν αγοράς του Σάμπο και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις μαζί τους. Καμία άλλη ομάδα δεν μας έχει προσεγγίσει μέχρι τώρα», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον της Μπερ Σεβά προς τον Έρικ Σάμπο.

Διαβάστε ακόμη...