"Ο στεναχωρημένος Σαφράνοβιτς και το... μπράβο στα παιδιά της Ρόδου"

Από paok24.com: Ο Αντώνης Τσαλόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4 και έδωσε πλούσιο παρασκήνιο. Για τα όσα έγιναν πριν τον τελικό του Final 4 στη Ρόδο, τον Αλεξάνταρ Σαφράνοβιτς και το φιλότιμο του Έλληνα...
Πηγή: paok24.com
"Ο στεναχωρημένος Σαφράνοβιτς και το... μπράβο στα παιδιά της Ρόδου"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: Εμείς σαν οικογένεια του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ το περιμέναμε, οι παίκτες, οι προπονητές, οι παράγοντες, ο ΑΣ. Μετά από κάποια δικά μας λάθη στο στήσιμο της ομάδας, έγιναν διορθωτικές κινήσεις όχι βέβαια στο βαθμό που θα θέλαμε. Η ομάδα ήθελε χρόνο μετά τις αλλαγές να βρει ρυθμό, να γίνει γροθιά και να αποδείξουν αυτό που τους αξίζει.

Για το παραγοντικό μοτίβο του ΠΑΟΚ: Το φετινό καλοκαίρι παίχτηκαν άλλα παιχνίδια. Ενώ συμφωνήσαμε στην απελευθέρωση των κοινοτικών που θα το ρυθμίζαμε εν καιρώ πόσοι θα είναι. Εμείς δεν εννοούσαμε αυτό το στήσιμο που έκανε η ΕΣΑΠ, αυτό το θέατρο, αρχικά ζητούσε εφτά ξένους και λέγαμε στους πέντε θα καταλήξουμε. Βλέπετε τον Ολυμπιακό να παίζει με πέντε ξένους και έναν Έλληνα, αλήθεια ποιοι θα παίξουν στην Εθνική ομάδα; Εγιναν χτυπήματα κάτω από τη μέση, σας θυμίζω πως εμείς τότε είχαμε συμβόλαιο με τον Γκόμεζ. Αγρίεψαν όμως οι Έλληνες.

Το φιλότιμο δεν το πετυχαίνεις σε κανέναν ξένο. Ο ξένος έρχεται για το χρήμα. Δεν θα το εκμεταλλευτώ εγώ σαν ΠΑΟΚ; Θα στηριχτώ σε έναν ελληνικό κορμό, υπάρχουν κάποιοι από πέρσι - πρόπερσι, θα μπολιαστούν με άλλους ικανούς Έλληνες και θα παρασύρουν και τους ξένους.

Οι Έλληνες γνωρίζουν τι έστι ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού. Ο ξένος ήρθε και θα φύγει, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι αν τα χρήματα μπήκαν στο λογαριασμό του. Βλέπει κάτι βίντεο μέχρι εκεί...

Η αποκάλυψη για τον Σαφράνοβιτς!

Ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε o πρόεδρος του τμήματος και για τον Αλεξάνταρ Σαφράνοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα ήθελε στο Final 4: Πιο στεναχωρημένο Σαφράνοβιτς δεν έχω δει! Χθες εκπληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας για το Κύπελλο απέναντι στους παίκτες, ο Άλεξ ήταν διστακτικός. Τελευταίος ήρθε και ήταν διστακτικός, και του λέω όλοι έχουμε δικάιωμα σε ένα κακό παιχνίδι. Μπορεί να ξεχάσει κανείς τι πρόσφερε ο Σαφράνοβιτς στου Ρέντη; Εγώ δεν τα ξεχνάω!

Μπράβο στα παιδιά της Ρόδου!

Παράλληλα, έδωσε παρασκήνιο από την Ρόδο, σημειώνοντας πως: Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ μίλησε με τον υπεύθυνο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Ρόδο. Και τους προσέφερε 15 προσκλήσεις. Τα παιδιά προς τιμήν τους αρνήθηκαν, είπαν θέλουμε αυτά που μας αναλογούν. Ποιος μας λέει ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν το παιχνίδι για προβοκάτσια για να το διακόψουν; Ισπανός ο ένας Ισπανός ο άλλος.

Όλοι λέγαμε σήμερα δεν έχουμε κόσμο, αύριο όμως μπορεί να είναι μέσα ο κόσμος μας. Μπήκαμε μέσα και κερδίσαμε. Και είχαμε στον τελικό τον κόσμο.

Αναφέρθηκε και στον τελικό του ΟΑΚΑ στο ποδόσφαιρο, λέγοντας πως: Εγώ δεν τρομάζω και να παίξει η ομάδα μόνη της. Είναι τόσο ξεκάθαρα καλύτερη. Μήπως το πρωτάθλημα εμείς το πήραμε στου Ρέντη με κόσμο; Δεν ξέρω τι αποφάσεις θα πάρουν. Είναι δύσκολη περίπτωση. Να πάρεις ευθύνη 24.000 ανθρώπων μέσα στη φωλιά του λύκου;

Για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου και το κλειδί της επιτυχίας του ΠΑΟΚ: Όλοι είναι δεμένοι, όλοι παίζουν για την ομάδα, δικαιολογούν το λάθος του συμπαίκτη τους. Αυτό είναι το ενθαρρυντικό. Τελείωσαν τα επινίκεια του Κυπέλλου, πλέον το μυαλό στους ημιτελικούς και στους τελικούς. Στην αρχή της σεζόν, δεν ήταν έτοιμη η ομάδα. Η ομάδα δούλευε για να είναι έτοιμη αυτήν την περίοδο. Δεν αποκλείει κανείς την ήττα στο παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας. Η νίκη τους έδωσε αυτοπεποίθηση, λένε το έχουμε, μπορούμε! Και σήμερα περιμένω κόσμο, η Σύρος δεν έχει να χάσει τίποτα, θα έρθει χωρίς πίεση να παίξει το παιχνίδι της. Χρειάζονται τα παίδια τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη...