«Να πάμε σύντομα στον τελικό»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη (25/4) στις 17:00 το απόγευμα τον Φοίνικα Σύρου στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για την ημιτελική φάση των Play Off της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
«Να πάμε σύντομα στον τελικό»

Για την αναμέτρηση του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα από τις Κυκλάδες μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ ο διαγώνιος των «ασπρόμαυρων», Νικολάι Ουσίκοφ, υπογραμμίζοντας ότι τα πανηγύρια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν τελειώσει και μαζί με τους συμπαίκτες του βάζουν πλέον πλώρη για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Βούλγαρος αθλητής του ΠΑΟΚ:  

«Ο Φοίνικας έχει καλή ομάδα, παίζει ελεύθερα γιατί έχει πετύχει τους στόχους του και σίγουρα θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Για εμάς τα πανηγύρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου τελείωσαν με την επιστροφή στο σπίτι μας.

Έχουμε μπροστά μας μία σύντομη, αλλά δύσκολη πορεία, όπου θέλουμε να κάνουμε έξι νίκες για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο της σεζόν. Αποδείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες.

Στο Κύπελλο δείξαμε πως βρήκαμε το φορμάρισμα μας και είμαι αισιόδοξος πως θα μπορέσουμε για αρχή να πάμε σύντομα στον τελικό».

Διαβάστε ακόμη...