Αποδείξεις και απαντήσεις στο χορτάρι

Από gazzetta.gr: Ο Σταύρος Σουντουλίδης θεωρεί ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα μη συμμετοχής του ΠΑΟΚ στον τελικό της 12ης Μαΐου, που για τους «ασπρόμαυρους» είναι η καλύτερη ευκαιρία για απαντήσεις…
Πηγή: gazzetta.gr
Αποδείξεις και απαντήσεις στο χορτάρι

 

Ο εκνευρισμός, ο εγωϊσμός, κυρίως, ο θυμός, δεν είναι οι καλύτεροι «συμβουλάτορες» για την «επόμενη μέρα» του ΠΑΟΚ, για το μέλλον του, για το αύριο του, που καλώς ή κακώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την παρουσία του στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όσοι πιστεύουν, εξαιτίας του θυμού και του εκνευρισμού, ότι το μέλλον του συλλόγου είναι η… απόσχισή του από το ελληνικό πρωτάθλημα, μάλλον τρέφουν αυταπάτες, βασικά δεν αντιλαμβάνονται πως μ’ αυτόν τον τρόπο, το μόνο που θα καταφέρουν στο τέλος, είναι να γίνουν «συμπαίκτες» όλων όσοι επιθυμούν να δουν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη να βγαίνουν νοκ άουτ. Αν αυτό θέλουν, δικαίωμά τους...

Με καθαρό μυαλό και αφού πρώτα καθαρίσει από το ισχυρό σοκ της απώλειας του πρωταθλήματος στις δικαστικές αίθουσες, η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, όπως είπε και ο Γιώργος Σαββίδης, θα εκφράσει τις θέσεις της για τον τελικό, αλλά και για την «επόμενη μέρα». Γιατί, έτσι πρέπει να γίνει...

Ο τελικός της 12ης Μαΐου αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο (και όχι στα δικαστήρια) ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

Να δώσουν τη δική τους απάντηση. Στο γήπεδο...

Ο επίσημος ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του ασφαλώς και έχουν άποψη και αυτή θα εκφράσουν γύρω από τις προϋποθέσεις και τις (όποιες) «κόκκινες γραμμές» θέσουν από την πλευρά τους ενόψει του τελικού. Στο όλο κλίμα έρχονται να προστεθούν οι νέες τοποθετήσεις του υιού Σαββίδη, περί Παγκρήτιου και Καυτανζογλείου, αλλά ακόμη και αυτό το θέμα, που ενδεχομένως να αφορά την έδρα, δεν είναι κάτι που θα συζητηθεί στο «μεγάλο καφενείο» των social media ή θα αποφασιστεί εν θερμώ και με τους σφυγμούς στο... 200.

Οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν καλά τις συνέπειες, από μια πιθανή μη παρουσία τους στον τελικό, γνωρίζουν τι θα επακολουθήσει, ούτε τέθηκε θέμα να μην «κατέβει» η ομάδα στον τελικό. Θα χαράξουν μια πολιτική, όσο αφορά τον τελικό της 12ης Μαΐου και αυτή θα ακολουθήσουν, μέσα στις επόμενες μέρες. Το κύπελλο είναι ένα τρόπαιο, ένας στόχος. 

Για να κερδίσεις οτιδήποτε στη ζωή οφείλεις να παλέψεις χωρίς πάλι κανείς να σου εγγυάται ότι θα κερδίσεις. Ειδικά, αν το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Όμως, αποτελεί θέμα επιλογής και φιλοσοφίας η καθημερινή μάχη και η διαρκής προσπάθεια.

Είτε αποφασίζεις να μπεις στο ρινγκ και να παλέψεις, με την προοπτική να κερδίσεις, είτε κάθεσαι σπίτι σου και δεν κερδίζεις τίποτα.  

Διαβάστε ακόμη...