Μηνύσεις και αγωγές για ψευδορκία

Από arenafm.gr: Η νομική αντεπίθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει καταιγιστικό χαρακτήρα και δεν θα περιοριστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα προχωρήσει και σε άλλες νομικές κινήσεις. Δεν θα αφήσει να περάσει στο ντούκου η υπόθεση.
Πηγή: arenafm.gr
Μηνύσεις και αγωγές για ψευδορκία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Arenafm.gr, θα στραφεί νομικά κατά όσων – μπορεί να στοιχειοθετήσει – ότι κατέθεσαν ψευδώς στο δικαστήριο. Η προεργασία έχει γίνει εδώ και καιρό. Θα προσφύγει σε αστικό και ποινικό επίπεδο (καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές) και κατηγορώντας για ψευδορκία όλους όσους – με αποδείξεις – είτε είπαν ψέματα, είτε υπέπεσαν σε αντιφάσεις, είτε απέκρυψαν τα πραγματικά περιστατικά και γεγονότα, καλύπτοντας την ΑΕΚ.

Κορυφαίο παράδειγμα, ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης, ο οποίος άλλα υπέδειξε στον αγωνιστικό χώρο (μεταδόθηκαν σε όλη την Ελλάδα από την απευθείας τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα) και εντελώς διαφορετικά πράγματα έγραψε στο φύλλο αγώνα.

Δεύτερη τρανταχτή περίπτωση είναι ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έδωσε αντικρουόμενες εκδοχές από την μία κατάθεση στην κατάθεση για την περιβόητη τρομοκρατία από το πιστόλι. Ο κατάλογος όσων θα μηνυθούν και θα κατατεθούν εις βάρος τους αγωγές από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιλαμβάνει αρκετά ονόματα πέραν των προαναφερομένων.

Διαβάστε ακόμη...