"Καθαρά πρόσωπα στον ΠΑΟΚ, καταπληκτικό το κλίμα"

Από paok24.com: Οι παρέες γράφουν ιστορία και αυτό ακριβώς έκανε και ο ΠΑΟΚ. Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης στάθηκε στο εκπληκτικό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας, στην ψυχή των Ελλήνων ενώ έδωσε και ωραίες ατάκες!
Πηγή: paok24.com
"Καθαρά πρόσωπα στον ΠΑΟΚ, καταπληκτικό το κλίμα"

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero107.4:

Μέχρι τη Ρόδο, η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός ήταν ανίκητος, εμείς μοιράζαμε βαθμούς, κάναμε ήττες εκτός πρόγραμματος.

Στη Ρόδο ξέραμε πως παίζετε ο τίτλος. Κάναμε καλή προετοιμασία και όταν έφθασε η ώρα ήμασταν έτοιμοι. Πήγαμε με συγκεκριμένη τακτική και προσπαθήσαμε να την ακολουθήσουμε καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, να μπλοκάρουμε τα ατού του Ολυμπιακού, να βρούμε τις αδυναμίες του που βγήκαν στην πορεία. Ακόμη και στο σετ που κέρδισε στο 2-1, αντιληφθήκαμε πως δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός και πως αν τους πιέσουμε λίγο, θα καταφέρουμε να τους κερδίσουμε.

Ο ΠΑΟΚ έχει Έλληνες παίκτες καλού επιπέδου, μιλάω για τους συμπαίκτες μου. Έχουν εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και είναι της φιλοσοφίας πως δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι τέλους. Και αυτό κάναμε. Είχαμε αμφισβήτηση, έλεγαν δεν μπορούν, δεν είμαστε καλοί. Αυτά δεν ισχύουν όταν παίζουμε για τίτλους, όταν είμαστε έξι εναντίον έξι.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δίνει απαντήσεις και κάνει νίκες που τις βλέπουμε σε βάθος. Δεν υστερούμε οι Έλληνες από τους ξένους.

Για το κλίμα της ομάδας: Εδώ γίνεται... της σφαλιάρας. Η ομάδα είναι πολύ δεμένη, ο καθένας βοηθάει, σπρώχνει, εκνευρίζει για καλό λόγο τον άλλο για να δώσει το καλύτερο του εαυτό. Είναι καταπληκτικό το κλίμα στον ΠΑΟΚ, καθαρά πρόσωπα και χαμογελαστά. Και όχι μόνο τώρα αλλά και στα δύσκολα το έβλεπες. Ο κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικός. Όπως ανεχόμαστε τον Πελεκούδα κάθε μέρα, που είναι πολύ δύσκολο, έτσι ανέχονται και αυτοί εμένα. Στο άμεσο μέλλον θα συνεχίσουν και αυτοί να με ανέχονται.

Για τον τελικό: Ο ημιτελικός του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή ήταν εξίσου δύσκολος. Μπορεί να μην είχε την ποιότητα του πρώτου παιχνιδιού, αλλά ήθελαν και οι δυο ομάδες τη νίκη. Σίγουρα ο Ηρακλής είχε μεγάλο μέσο όρο ηλικίας και θα έπρεπε να καταβάλλει το 110% του εαυτού του και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: Θέλουμε το Παλατάκι να είναι γεμάτο, μας βγαίνει η κούραση στην πορεία και ο κόσμος επουλώνει όλες αυτές τις πληγές και τον θέλουμε στον πλευρό μας. Με έχει βάλει στο κλίμα ο Τακουρίδης.

Διαβάστε ακόμη...