«Να παρέμβει ο εισαγγελέας για Μελισσανίδη»

Από thessports.gr: Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, τοποθετήθηκε ο γνωστός νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης, που σχολίασε και το μπούλινγκ που δέχεται ο δικαστής Σκουτέρης, εν αναμονή της απόφασης για την έφεση του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Να παρέμβει ο εισαγγελέας για Μελισσανίδη»

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis» :

Για τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ, ενώ εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ:

«Δεν είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Παλιότερα μέχρι τις 11 πανηγύριζε ο Καραμανλής πως κέρδισε τις εκλογές και, τελικώς, τις κέρδισε ο Σημίτης».

Για τις δηλώσεις Μελισσανίδη:

«Ο κ. Σκουτέρης και γενικότερα η πεντάδα των δικαστών έχει δεχθεί τέτοιο μπούλινγκ από παντού που απορώ πώς στέκονται και είναι ψύχραιμοι και δεν έχουν αρχίσει να ασκούνται πειθαρχικές διώξεις. Οι δηλώσεις Μελισσανίδη συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος και πρέπει να τον καλέσει ο αθλητικός δικαστής ή και να επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας. Τη μια κατηγορούμε όταν βγαίνουν γρήγορα αποφάσεις, την άλλη κατηγορούμε γιατί σε επτά ημέρες δεν έβγαλαν απόφαση σε επτά ημέρες, ενώ, υπάρχουν και τεχνικές δυσκολίες. Είναι επτά ημέρες που κατατέθηκαν τα υπομνήματα. Δεν ξυπνούν και κοιμούνται οι δικαστές με τον νταλκά του πότε θα βγει η συγκεκριμένη απόφαση. Έχουν κι άλλα δικαστήρια, κι άλλες αποφάσεις να βγάλουν. Ο χρόνος είναι εύλογος. Σε ό,τι αφορά τα περί μάου μάου νομίζω ότι εν τη ρύμη του λόγου πρέπει να βγήκαν. Είμαι κι εγώ ένας από τους μάου μάου που βάζουν βενζίνη στα βενζινάδικα της Aegean. Δεν νομίζω ότι αληθινά μας συμπεριλάμβανε όλους στους μάου μάου. Δεν είναι μάου μάου οι δικαστές. Οι αποφάσεις βγαίνουν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας. Αν θεωρεί ότι η ανατροπή μιας δικαστικής απόφασης είναι μάου μάου κάνει λάθος. Το ποια θα είναι η δικαστική απόφαση είναι ζήτημα του εφετείου που προεδρεύεται από τον κ. Σκουτέρη. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι ατυχείς οι δηλώσεις του Μελισσανίδη και έγιναν πάνω στη χαρά του και την όποια του συναισθηματική φόρτιση».

Για τη στάση Κομίνη και το αν πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ:

«Μάου μάου είναι η ελληνική διαιτησία και τα 22 χιλιάρικα που παίρνει ο κ. Περέιρα όταν καλείται από τη δικαστική αρχή να καταθέσει και δεν πάει. Σε αυτήν την περίπτωση ο δικαστής πρέπει να στείλει κλήση για να καταθέσει ο διαιτητής. Να μην τον πάρει τηλέφωνο, διότι δεν υπάρχει μέσο καταναγκασμού. Να κληθεί μέσω ΚΕΔ και αν δεν υπακούσει είναι βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα και οφείλει ο Περέιρα να τον τιμωρήσει πειθαρχικά. Εγώ πιστεύω ότι επειδή ο Κομίνης αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από ψεύτης δεν τολμά να αντιμετωπίσει ερωτήσεις όχι συνηγόρων, αλλά ούτε και πρωτοετών φοιτητών της νομικής. Δεν πιστεύω ότι θα πάει να καταθέσει. Ήδη έπρεπε να είναι διά βίου εκτός λιστών γι' αυτό που έκανε. Στις λίστες μπορεί να είναι αλλά ως... ληστής. Διότι καταλήστευσε τον ΠΑΟΚ, κάθε διαδικασία, κάθε πειθαρχικό δίκαιο και την αλήθεια. Ας μου κάνει μήνυση αν θέλει».

Για το ενδεχόμενο να μειοψηφίσει ο Σκουτέρης στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

«Ας είναι και 4-1 δεν πειράζει. Και οι δύο δικαστές που αθώωσαν τον Κολοκοτρώνη, οι Τερτσέτης και Πολυζωίδης είναι αγάλματα έξω από το δικαστικό μέγαρο».

Διαβάστε ακόμη...