Μπίσεσβαρ, η «χρυσή» αλλαγή

Από inpaok.com: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε δίκαια MVP του αγώνα στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης με 2-1, καθώς με το που μπήκε στο ματς ως αλλαγή (στο 67') ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά (στο 68′), και στο 85' εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο ο Κουλούρης χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Μπίσεσβαρ, η «χρυσή» αλλαγή

Ο Ολλανδός φέτος παίζει λιγότερο από πέρυσι και τον τελευταίο καιρό ο Λουτσέσκου τον χρησιμοποιεί περισσότερο αριστερά στην επίθεση και όχι στον άξονα, αλλά δίνει πολλές λύσεις όπου κι αν χρησιμοποιηθεί.

Με την Ξάνθη ο Μπίσεσβαρ ήταν η «χρυσή αλλαγή» του ΠΑΟΚ, αλλά τους τελευταίους 2,5 μήνες είναι σαφώς ανεβασμένος και δίνει πολύτιμες λύσεις είτε ως βασικός (στα τρία ματς που έπαιξε από τις αρχές Φλεβάρη και μετά) είτε προερχόμενος από τον πάγκο.

Στα 10 τελευταία ματς που έχει παίξει μετράει πέντε ασίστ και δύο γκολ, παρότι έχει αγωνιστεί συνολικά λιγότερα από 450 αγωνιστικά λεπτά (σαν να λέμε δηλαδή σχεδόν μόνο πέντε αγώνες).

Είτε ξεκινάει βασικός, είτε (περισσότερο φέτος) προέρχεται από τον πάγκο, ο Μπίσεσβαρ αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια του Λουτσέσκου, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με σπάνια ποιότητα για τα ελληνικά δεδομένα.

Διαβάστε ακόμη...