Ο Σιμόες λέει ότι δε φοβήθηκε!

Από inpaok.com: Ο Αντρέ Σιμόες πανηγύριζε χθες (22/4) στο ΟΑΚΑ τον υποτιθέμενο τίτλο που κέρδισε η ΑΕΚ (παρότι εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ) και σε δηλώσεις του τόνισε πως η Ένωση ήταν ανώτερη απ΄ όλους στο φετινό πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
Ο Σιμόες λέει ότι δε φοβήθηκε!

Αναφέρθηκε και στο ματς της Τούμπας, λέγοντας ότι η ομάδα του δεν φοβήθηκε να αγωνιστεί και ούτε προκάλεσε τα όσα συνέβησαν!

Δε φοβήθηκε;

Και το σκηνικό της υποτιθέμενης τρομοκράτησης των παικτών της ΑΕΚ, ποιοι το έστησαν; Σίγουρα οι παράγοντες της Ένωσης πρωτοστάτησαν στο θέατρο που «έστησαν» στην Τούμπα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συναίνεσαν στην παρωδία που εκτυλίχθηκε, με την άρνησή τους να βγουν να ολοκληρώσουν το ματς όταν έμαθαν ότι το σκορ ήταν τελικά 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Τότε οι ΑΕΚτσήδες δήλωσαν και καλά «τρομοκρατημένοι».

Μεταξύ άλλων ο Σιμόες μιλώντας στο «Έθνος» είπε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχουμε κάνει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι μια τέλεια σεζόν. Νομίζω πως όποιον και αν ρωτήσεις θα πει ότι δίκαια η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όσο και στα ντέρμπι. Ήμασταν ανώτεροι από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Για τον βαθμολογικό πίνακα που είναι γεμάτος... αστερίσκους: «Εμείς δεν φοβηθήκαμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Εμείς πήγαμε εκεί, κάναμε το παιχνίδι μας, συνέβη αυτό που συνέβη, το είδε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα παγκόσμιο σκάνδαλο και εκείνοι πρέπει να πληρώσουν τις συνέπειες για ό,τι έκαναν. Εμείς δεν προκαλέσαμε».

Για τον τελικό Κυπέλλου και αν εκεί θα αποδειχθεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα: «Όχι, δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι στον τελικό του Κυπέλλου. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, γιατί νικήσαμε σε όλα τα ντέρμπι. Τώρα έχουμε ένα σκληρό τεστ στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο μπορεί να συμβούν τα πάντα».

Μιλάμε για δηλώσεις γεμάτα προπαγανδιστικά ψέματα! Αλλά είναι γνωστή η γκεμπελική ατάκα: «Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει...».

Διαβάστε ακόμη...